Men du milde

Det här är Rino nu för tiden
 
 
De första 10 minuterna av våran promenad idag var med en skräckslagen matte i ena änden och en studsande stollboll i andra änden av snöret. 
Skräckslagen då jag var väldigt osäker på fästet under fötterna på den studsande stollbollen och såg framför mig brutna ben eller fläkskador. Tack och lov var fästet riktigt bra och efter 10 minuter så slutade studsandet iaf och själva promenerandet kunde ta vid. Dock en väldigt spänd stollboll som ändå verkade vilja explodera lite men höll sig i skinnet för fridens skull liksom. 
Vi gick en rejäl promenad och på hemvägen gick vi in på ridbanan och checkade läget, den var faktiskt riktigt fin! Någon har varit ordentlig och skött om den. Jag tror det blir tömkörning av stollboll imorgon så vi kanske gör av med lite överskottsenergi. Testa få till några galoppfattningar på töm samt kliva över bommar tänkte jag.
Efter en sväng runt ridbanan så kunde vi iaf gå avslappnat hem.
 
Se, man ser ju att han ser småjävlig ut
 
Sötnöt!
 
Igår höll Skorpan på att skrämma ihjäl mig då jag fann henne upp och ner inne i ligghallen, med benen rätt ut i vädret, jag tänkte "nu dör hon" krampanfall eller kolik med brustna tarmar, helt övertygad om att det var slutet, vad det hinner dra förbi många tankar på kort tid. Tills jag inser att hon bara fastnat i en, inte ens en grop, lite ojämt spån liksom 
Så det var bara välta köttbullen på rätsida igen men det känns som läge att försöka motionera köttbullen lite mer. Testar annonsera om lite hjälp om någon skulle kunna ta ut henne 1-2 dagar skulle det hjälpa massor, som det är nu är hon ut ungefär 3 dagar i veckan men 4-5 hade varit super. 
0 kommentarer