Kramkalas

Rino min Rino, roliga lilla häst. Stråla behövde tömkörningsgjorden så jäg tänkte jag tar honom på lina bara men jag vet inte om han blivit longerad förut, jag försökte vara seriös och han fattade inte grejjen, (det gjorde han inte riktigt när jag skulle tömköra heller) så det blev Spansk skritt i parti och minut "Inte det? Nähe, men piaff då?? Det kan jag också"  Så jag slutade vara seriös och lekte lite och det var han med på och speglade mina rörelser och så fick vi till några galoppfattningar, nån galoppfattning med bock och spark men mest supersnygga skolgaloppsfattningar med hela hästen samlad rund som en boll. Visst, helt perfekt var det ju inte men så mycket snyggare än jag förväntat mig. Även en väldigt samlad trav bjöd han på. 
Han är så JÄVLA häftig den här lilla hästen.
 
Och så här häftig är han nu, knackig i kroppen och ont i ryggen, tänk om han bara fortsätter bli bättre och bättre i kroppen. Oj oj. 
 
Gick över bommar gjorde han med bravur också, la dom med ojämt avstånd och höjde vissa så det var olika höjder på alla också, inga problem, för några månader sen kunde han inte ens gå över en bom på backen. 
 
Helena och Stråla var med oss och hästarna fick en myspaus mitt i då dom stod och kramades, Rino pillade Stråla i hela ansiktet, bet lite i hennes grimma och så kliade dom varandra!! Förstå så fint.
Länge fick dom stå och bara umgås, Stråla kunde såklart inte låta bli att pipa lite men det var lite och Rino kunde inte låta bli att tugga lite för hårt på damen så hon blev sur, det var roligt tydligen.
 
Skorpan fick en tur med cykeln, pigg som fan och travade på i hundra nitti med bock och prutt.
 
Myshästarna i somras
 
1 kommentar
Neapocalypse - en alternativ hästblogg

Åh jag vill också kunna cykla med hästen! (eller i alla fall jogga ^^)

Svar: Prova =) Dom brukar tycka att det är skitkul, en helt annan sak än när man går brevid eller sitter på för den delen.
Stjärnstrålar