Findjuren!

Alltså, hur gulliga!?! 
Det är ju nästan så man bara dör den dära söthetsdöden.
Raringar.
 
Jag började dagen idag med att vara väldigt grining, sov dessutom till kl 13. Sjukt trött, så redan där var ju dagen på tok för kort liksom. Sem var det bara regnigt, lerigt, blött och eländigt. 
For ut och cyklade med ponnyerna och Holly var lite odräglig, så där som Holly är ibland och går mig på nerverna totalt. Fortfarande regningt och blött och jävligt. Ungefär där tänkte jag skita i dagens planer att rida Festis men det började iaf klarna upp lite smått så jag fixade i ordning hästarna och Helena kom och vi for ut och DÄR blev mitt mulna humör till solsken. Fina häst. 
Premiärturen avklarades med bravur och plus i alla kanter.
Pigg och glad trygg och stabil. Hoppade typ 5 cm då ett andpar flög upp en meter ifrån oss. Det var allt. Vilken pärla jag har fått förmånen att låna. 
Vi skrittade mest men travade en del och han bjöd på en väldigt trevlig trav som jag inte fått känna på tidigare, vid provridningarna blev det mest jog. Tog en galopp också. Iiih så roligt. En häst som kan galoppera utan knussel. En häst som uppför sig. Inget rusande och inget tramsande. Whooop!!
Jätteroligt. Festis blev nog ganska trött, han funderar på att säga upp sig, han hade inte skrivit under för träningsläger. 
 
Trav
Stråla skötte sig jättebra hon med. Kär som attan men lyckades gå nästan hela turen utan att brunsta men hon var dock tvungen att gå och peta honom i rumpan hela tiden. Dutt dutt, pet pet.
 
Vi var ute lite länge så jag blev sen till Yogan och hann inte äta före, kl 14 åt jag en banan och lite yoghurt sen fixat hästarna, cyklat, promenerat och ridit så det fanns inga krafter kvar till yogan. Musklerna var liksom helt döda. Förutom när dom krampade ihop sig. Sendragskänlsa i hela kroppen. Typ aj.
2 kommentarer
ullis

:D så roligt att du är så glad & nöjd! Och bilderna på dina inne-djur också.. men alltså <3

Johanna

Vad kul Linda!