En massa jidder

Jag är skönt blå lila tvärs över röven. Samt bulig och blå på ena vaden och sträckte armen gjorde jag visst också. Så helt klarade jag mig visst inte =)
 
Gud så less jag blev idag. Trött och less. På allt man ska oroa sig för och allt som ska rännas hit och dit och funderas och fixas och grejas.
Det ska bli så himla skönt att bara komma hem och kasta sig i soffan efter jobbet imorgon. Tjejerna fixar hästarna så jag behöver bara åka hem och slappa nån timme innan yogan.
Så behöver jag bara åka dit sen och krama dom och ge dom kvällsmat. 
Blä vilken skitvecka, bara tanken på helgens arbetspass gör mig lite lätt illamående. Bit ihop det är ändå bara 7 arbetspass kvar innan semester. varav några aplånga pass men ändå.
 
Vet inte riktigt hur jag räknade igår. Men nu är det 7 pass kvar. Inte för att jag är less på jobbet egentligen. Mest på vissa och på just grejen att åka dit och så. 
Jag vill fisa på hemma med mina djur. Just nu känns inte ridlägret så lockande heller, Jag har bara ångest och panik över allt fett som inte vill försvinna. Tänk om jag åker dit i onödan. Tänk om jag är för tjock? Kul...
 
 
Stråla var jättemysig idag, riktigt kramhumör.
Vi for till ridbanan och invigde pottorna. Skritt och trav över pottorna, Strålan var jätteduktig trots att matten hade lite problem med avstånden. Svårt när man inte riktigt är van, förut har hon behövt väldigt små avstånd mellan men nu behöver hon tydligen lite längre.
Sen galopp på volt. Två fattningar i båda varven och så fick hon rulla på en stund åt båda hållen. Det går lite ortare än jag hade önskat men hon är ju inte nog stark än så det kommer.
Mycket duktig tös iaf.
 
Har fått en sele såld så den ska jag packa ihop och skicka imorgon. Det är lite halleluja över det. Sen var det en och kikade på mitt western set som jag har till salu men hon ville pruta 200 och jag har redan sänkt priset massor så nej. Handsytt, helt unikt och huvudlag, brösta samt tyglar för 800 är inte dyrt. Även om ingen vill betala det så behåller jag dom hellre. Dom är ändå specialbeställda till min Fragge.
 
En som ska prova min sadel imorgon också så håll alla tummar det bara går. 
 
5 kommentarer
Johanna

Håller tummarna, jag hade tur och fick sålt min sadel i veckan.

Svar: Tack, det kanske hjälpte för hon ville köpa den.
Stjärnstrålar

ullis

Jag skall komma och peppa dig till veckan, när du är ledig!! Eller rättare sagt.. vi får peppa varandra för jag är skitkass på att rida o har ångest över det.

Svar: Jajaja!Fast det tror jag inte alls. Och hade du varit det så åker du ju dit för att lära dig så det ska du ju verkligen inte ha ångest över.
Stjärnstrålar

Lena

Jag har också invigt pottorna, gick inte alls, B trodde tydligen att det var nåt man skulle apportera. Han sparkade undan bommarna och kom med pottorna till matte! Söthäst :)

Svar: Nämen gud!! Vilken raring då.
Stjärnstrålar

Therese

Hang in there! Har svårt att se att dom skulle neka dig att vara med. Men jag vet hur det känns att grubbla på allt, har en skit vecka själv och då är det svårt att se nått bra alls. Hoppas det vänder så du kan åka och ha en awesome time! Det är du värd. Hoppas du får sadeln såld. Kram!

Svar: Det känns riktigt jobbigt att det skulle li ett problem och det stressar mig något enorm att olika vågar visar olika vilket gör att på vissa vågar väger jag skitmycket. Gah!!!Den blev faktiskt såld så jag hoppas pengarna trillar in snart så jag kan andas ut på den fronten iaf.
Stjärnstrålar

Therese

Ja det var ju trist att det skulle bli en sak att grubbla på för dig. Jag tror det löser sig bara du kommer iväg.
Härligt att du fick sadeln såld.
Tänkte på dina nyare inlägg. Gör bara det du känner att du orkar. Åk till hästarna och pussa på dom för att få lite energi. Sen struntar du i ridskolan. Spela roll, rida ut kan du. Sen ligger du i soffan hela kvällen och vilar dig. Dina hästar klarar sig. Du behöver ju vila och ta det lugnt om du ska jobba så mycket just för att du har så ont i kroppen. Vet att det är lätt att säga men försök att inte grubbla så mycket, man blir bara knasigare. Men jag är likadan och vet att det är lätt att sväva iväg i tankarna. Se nått bra på datorn och må bara gott. Försök iaf och ha inte dåligtsamvete för hästarna dom överlever och samma med ridskolan och grubbla inte på vad andra tycker och tänker,det tar för mycket energi. Du gör som du vill och det som känns bäst för dig. Hoppas det vänder för dig snart så du kan ladda för ridlägret som du längtat efter så.
Sköt om dig! Kram!

Svar: Tack söta rara. Det blev en helt okej dag ändå då jag gjort ungefär som du skriver fast jag åkte till ridskolan.Vikten måste jag försöka släppa, nu är det ändå försent att påverka den speciellt mycket så det får väl bli som det blir. Jag får väl borsta hästar och promenera med åsnan i värsta fall

KRAM!
Stjärnstrålar