Störd

Det är faktiskt otroligt hur bra det går detta med 5:2. Vikten vette fasen alltså, 5 kilo först sen ingenting men det är väl så kanske, det jämnar ut sig i slutändan. Men att det går så bra att äta så lite. Idag har varit enklaste dagen hittils. Jag körde måndag, torsdag och söndag den här veckan för det blir bara torsdag nästa vecka tror jag. Ev en till dag men jag vet inte vilken i så fall.
Det slog mig dock häromdan att det kanske är rätt korkat att fasta när man har en bakgrund av ätströrningar. Jag känner liksom igen det här med att vara så nöjd över att inte äta nånting och har nästan svårt för att äta de 500 kalorier som ska ätas.
Mm. Vi får väl se. Kanske därför det går så lätt. Gammal ätstörningshjärna kopplar in. 
 
 
Annars. Blä
2 kommentarer
ullis

Jag har också haft ätstörningar och aktar mig för 5:2. (Eller förresten alla dieter. ) Just 5:2 är ju absolut inte rekommenderat till människor med ätstörningsproblematik.. just för att det handlar om att äta så lite som möjligt. Du är ju inne på det själv.. men det är samtidigt lite bitterljuvt att det går så bra för dig pga just detta! Jag skulle tvärtom ha svårt med de fria dagarna.. ätaätaätaätaätaätaäta haha.

Men du verkar ha koll på när gränsen är överskriden?

Svar: Ja det är ju bra att jag kom på tanken själv men jag har känt tanken om att lägga in fler faste dagar eller äta mindre både på vanliga dagar och faste dagar. Vi får väl se åt vilket håll det barkar, annars får jag väl återgå till att räkna kalorier. Det funkade super förra våren.
Stjärnstrålar

ullis igen

Alltså gränsen för hälsosam diet för dig, eller inte.