Nä det gick inge bra

Idag gick det inte bra med fastandet. jag kände det redan igårkväll faktiskt och på morgonen var jag hungrig redan när jag vaknade, vilket jag inte brukar vara när jag är inställd på att fasta, men tänkte ändå testa fast vid 16 ballade jag ur och åt en smörgås. Nu har jag också ätit smörgås efter jobbet. Hur som helst har jag nog fått i mig mindre kalorier än en vanlig dag men på tok för mycket för att kallas en fastedag. 
Nåväl, nya tag nästa vecka då. 
 
Imorgon hoppar jag på ussen och åker till Skellefteå några dagar. Det är ju faktiskt knäppt att jag inte tidigare tänkt på att åka buss, det är ju faktiskt mycket billigare och framför allt bekvämare än att sitta och köra.
Jag gillar ju egentligen att köra men det blir bara jobbigare och jobbigare. Kroppen fixar det inte riktigt så det ska bli jätteskönt att bara sätta sig på en buss och åka.
En faktor är väl förstås att Ebba brukar följa för det mesta men nu går inte det. Tråkigt nog. Jag har alltid lite ångest över att lämna henne och ju äldre hon blir desto mer ångest.
 
 
0 kommentarer