Hästgalen

Nu börjar det trilla in lite svar så på söndag ska jag iväg och kolla på några pållar. Jag är så pepp och pirrig så jag vet inte vart jag ska vägen. Den ena låter så otroligt lovande och spännande och precis vad jag söker i en tillfällig foderhäst. Ett litet minus då som eventuellt kan vara avgörande men vi får se hur hur det känns när vi ses helt enkelt. 
På det så är jag så sjukt pepp att komma igång och träna med Stråla också så jag kan inte sova på nätterna. Värre än en unge på julafton. Hej hästnörd.
 
Ha ha jamen jag på pricken ju
 
Fast inuti är det så här
Till direkt följd av detta så försov jag mig rejält i morse, efter bara två timmars sömn så nu måste jag nog tupplura lite innan jag far och myser mule med mina pälsklingar.
4 kommentarer
Ida ♔ Foto

~ Jag tycker att du borde läsa mitt inlägg "Jag tänker inte dö för att DU är slarvig". Fler behöver kunskapen så hjälp till och sprid! Tack på förhand för att du kanske tog dig tid att läsa!

Förlåt för spam, men detta är så pass viktigt enligt mig! Ha en bra kväll :) ~

ullis

Åh herregud så spännande!!! Funderar och spekulerar i om det är nån som jag tittat på.. ooh.

Jag är också typ 12 år och drömmer egenhästdrömmar. Tänk att du HAR häst/-ar! SÅ cool

Skall bli ruskigt intressant att höra om söndagens spekulationer..

Svar: Ja herregud. Jag kan faktiskt bli så ibland. Min häst liksom. MIN. Jag kommer aldrig sluta vara ponnytokig 12 åring. Kommer aldrig sluta hålla på att köra av vägen för att det går en häst i en hage liksom.

Jag lär ju komma med en lång uppdatering på söndag em.
Stjärnstrålar

Tiger

Jihoo! Spännande att läsa på Söndag! :D

Neapocalypse och tinkerhästen Clooney ・゚♥

sv; ah okej :) Tänkte bara så man vet :) eventuella framtida karriärval du vet ;)