En sån fantastisk själ

Leffe är en sån underbar själ. Ständigt hummade och puttrade, alltid glad och positiv. 
Ikväll tänkte jag att han skulle få gå kvar i beteshagen medans jag tog ut Stråla fast han ville följa men jag hade ingen grimma med åt honom så jag släppte honom lös. Tänkte mig väl att han skulle gå ut på ängen brevid som är insådd men han traskade iväg efter vägen, stampade på efter grusvägen med sina barfota fötter, han som varit så öm så öm, syntes inte ett spår av det där han gick med öronen spetsade.
Sen gick han ett varv runt gården för att sedan parkera sig vid trädet där jag sätter fast dom när jag pysslar om dom. 
Där stod han tills jag började packa lite höpåsar, då kom han och kollade vad jag höll på med. 
Hela han sprider en sån glädje runt sig. Gud vad det är fint att han är hemma igen. 
Gammal halt och lytt, näh jag skulle inte tro det va
 
Jag har haft en väldigt fin midsommar. Först jobb på världens bästa jobb 9-17 sen hem och mysa med Ebba och Lilleman, äta en massa god mat, baka en snuskigt god rabarberkaka och sen mys med hästarna. 
Jag hade tänkt att Stråla skulle få vila idag men.. Näh
Vi tog en sen barbacka skritt tur och bara myste. Långa tyglar och helt kravfritt. Det var så himla trevligt. Hejjade lite på diverse fyllbultar och kände att min midsommar var så rätt för mig.
 
Hoppas att alla har haft det lika fint som jag
3 kommentarer
Lena

Ja Leffe är verkligen en speciell kille, saknar hans hummande o brummande ,man blir verkligen glad av det. Mina gnäggar visserligen men det beror nog mest på att dom vill ha mat:) med Leffe blev det mer som en pratstund!

ullis

Jag längtar tills jag får träffa Leffe. (alla andra förstås men det känns speciellt med Leffe eftersom han.. ja, i sommar..) Fint att din midsommarafton blev bra- med hästar kan man aldrig ha tråkigt :)

Neapocalypse och tinkerhästen Clooney

Kul att kunna ha honom lös! :)