Det var då ett jävla surr

Varför jag hatar att promenera i skogen på sommaren.
1: Myggen har konferans i mina öron. Jag förstår ändå inte vad dom surrar om så varför i öronen?
2: Burkan av spindelnät som blir efter ett tag.
3: Myror i byxorna
och
4: Barr i skorna.
 
Ändå ska jag envisas med just denna sysselsättning. 
 
Mygg ja. Myggsommar ja. Aldrig varit med om dess like faktiskt. Vi brukar inte alls ha speciellt mycket mygg inte hos hästarna men framför allt inte där jag bor, det är så öppet så där jag bor brukar det inte vara knappt nå insekter alls, nån fluga och nån broms, men å år, det surrar för fullt utanför fönstret och trots myggnät så kommer en å annan jävel in. Hur vette fan.
Knott är det också. Massor. Så fort det blir lite vindstilla är det invation, speciellt hos hästarna. Känns som att det kommer gå åt mycket broms broms i år. Funderar nästan på ett insektstäcke, tänkte åka och kolla lite imorgon, hööks rean börjar ju så man kanske finner nått onyttigt också. 
Jag måste nog sitta på händerna för att hålla mig från att shoppa till nyhästen innan jag ens vet om det blir min nyhäst.
Det roliga är att det pirrar lite i magen när jag tänker på Häst och helst hade jag som sagt åkt dit varje dag i veckan. Nåväl, imorgon är jag fullt sysselsatt ändå och på onsdag ska jag rida Stråla på en lite rejälare tur igen och så blir det Häst på torsdag och kanske även på fredag. Hi hi.
1 kommentar
Lena

Det finns en flaska renons här som jag tror följde med Leffe...

Svar: Aha, får komma förbi och hämta den nån dag =)
Stjärnstrålar