Sömnig

Jag är så trött. Trött är jag ju alltid. Alltid alltid. Men det har varit än värre på senaste, annorlunda. Men så kom jag på att det är säkert pollen. Jag har börjat känna av pollen på äldre dar och det rinner ur ögonen konstant och jag fnyser och har mig hela tiden. Och så denna trötthet. Så där så jag somnar sittande. På jobbet. Och har extremt svårt att hålla mig vaken när jag kör bil.
Igår hade jag iaf en piggare dag och lyckades hålla mig vaken hela dan och Häst piggade upp mig massor. Så kär. Vilken underbar individ.
 
Ebba har varit lite krassligare ett tag, jag har svårt för att tro att det "bara" är urinsten så vi har varit in IGEN och kollat allt möjligt IGEN
Dom avskriver iaf hjärtsvikt och livmoderinflammation och så, nu misstänker vi UVI och prover är skickade. DOm såg även nånting på röntgen. Vad vet jag inte, inte veterinären heller men nånting vid hjärtat. Hon skulle studera bilderna och återkomma på måndag.
 
Stråla har fått en genomgång av Maria och det blir fortsatt bättre. Skönt.
 
Igår var vi ut och cyklade
 
Jag tycker att det är lite komiskt att ponnyn är raskare än ickeponnyn. Stråla kom igång och ikapp men Skorpan var det full sprutt på i en timme.
 
Ganska mysigt på jobbet alltså
Jag trivs så himla bra. Jag trivs med min person och med de anhöriga som ofta är på besök dom är jättefina och trevliga och bra på alla sätt och vis vilket är rätt ovanligt kanske man kan säja. Trivs med alla min arbetskamrater även om en gör mig lite gråhårig ibland. Trivs med herrn på bilden som gärna kramas.
Tänk att ha ett jobb där man känner så bekväm, avslappnad och välkommen som jag gör nu. Det är helt underbart!
 
1 kommentar
Therese

Hoppas inte det är nått alvarligt med Ebba, håller tummarna.