Öhfnö

Fnnnnh baahhlaa hnnnngn fffföh flöhflöh
Öööööh
 
Så där kan dom ju inte göra liksom. Jensen Jared och Ian på samma bild.
Vadå boyband material. Håller på att se SPN 9 nu och den är riktigt bra, ända tills dom börja grina igen. Men det är ganska lite grin jämfört med vissa andra säsonger.
Fann Jensen på FB och kan inte förstå varför jag inte funnit det tidigare. Massor med fnnnhöh flöhflöh.
Vackra man.
 
Oh well.
 
Det tråkiga med att jobba igen är ju att man inte hinner allt man hann när man var ledig. Idag har jag slösat bort min enda lediga dag med att göra ärenden på stan samt tvätta alla mina kläder för hand ute på gården (livetutantvättmaskin). Inte riktigt vad jag hade velat göra med min dag.
 
Stråla på ridtur på kvällen iaf och hon var jättepigg och fin. Mycket mjukare än sist jag red och verkligen inte seg och loj så det verkar verkligen som att Maria gjorde susen. 
Jag red dock som en kratta och borde pryglas för det. Åh så irriterad jag blir när jag trillar in i #hålla skänkla# ridningen och Stråla hon fattar ingenting. Gah! Hästen stretar och jag håller lite hårdare. Hästen blir stel och kort i steget och jag skänklar lite mer. Men vad fan hur svårt ska det vara?!? 
Måste ringa Eva känner jag och vilken extrem tur att Lotta kommer upp två gånger i höst. Skärpning!
Mycket trevlig häst iaf även om matten fick lite hjärnsläpp eller vad fan det nu var. Tog en busgalopp också, första gången jag vågat släppa henne och bara låta henne springa.
Underbart.
 
Längtar efter att Rino kommer hem så vi får busa på, honom kommer jag våga busa med, det känner jag. Känner även att jag kanske var lite negativ mot fino Rino i förra inlägget. bara det att han på många plan inte är vad jag tänkt mig men däremot så är han ju också så mycket MER än jag tänkt mig och jag är tacksam, rörd och kan inte riktigt fatta att just jag får ta hand om honom.
 
Och varför sitter jag uppe nu och äter godis när jag börjar jobba om 7 timmar? Stupido.
 
0 kommentarer