Lördag 4/7

Idag skulle Mayan ha fyllt 24 år om hon hade varit med oss så vi skänker henne en extra tanke idag.
Saknas så det gör ont
 
Hundutsällningsjobbet gick bra, det var en lättsam domare och få hundar. Jag känner dock att det börjar vara nog för mig, jag känner mer och mer för varje år att det är för slitigt. Min kropp fixar det inte nå mer. Det är liksom inte värt att bli så dålig efteråt som jag blev efter Gällivare svängen. 
Vi få väl se, nästa år sitter jag nog där igen och önskar att jag tackat nej. 
 
Efter utställningen åkte jag till Häst och red en lång tur i väldigt trevlig sällskap, kändes mycket uppiggad i kropp och knopp efter det. 
Det är iaf bestämt nu att Häst ska flytta hem till oss på prov, funkar det inte så får Häst åka hem till matte igen. Det känns mycket mer avslaget nu iom detta som Häst hade hittat på samt annat som lurar i min hjärna men vi får väl se hur allt utvecklas som sagt. 
På typ 2 veckor kommer det nog bli. 2-3 veckor. Ingen brådska faktiskt, det är samtidigt ganska roligt att åka dit och rida också.
Så kanske Ivan också hinner vänja sig vid tanken, han var inte så munter över att jag skulle släpa hem en häst till. Mäkta förvånad blev jag då han fräste till, det händer ju aldrig, aldrig nånsin, men jag kan förstå honom också, jag har visst lite lätt för att ta för givet bara för att han alltid är så sabla jäkla snäll. 
Lite grå moln bland dom rosa ja.
 
Leffe och Stråla fick pyssel och en kort kort promenad och jag har fixat lite med hagen bland myggen
 
1 kommentar
ulrica

Åh, hon var född på Ulrika-dagen <3