Finfinfinemangs

Vilken himla tur att jag åkte fast det kändes som ett stressmoment, jag förstod att jag skulle ha trevligt men jag hade helt sjukt trevligt med en massa skrattkramp, herregud vad jag har skrattat, och myst, det var helt fantastiskt faktiskt och precis vad jag behövde.
Vilka äventyr denna korv varit med om vilken tur att jag har såna mogna arbetskamrater som inte nerväderar sig med trams 
 
 
Sov som en prisessa gjorde jag också, i en soffa i stugan som syns på bild ovan, otroligt mysig stuga, det var sån god feeling i den så jag blev helt kär. 
Jag var uppe först i morse, extemt ovanligt, det kan ju bero på att jag gick och la mig typ 2 timmar före alla andra men nja, jag brukar aldrig vara uppe tidigt. Pigg och fräsh trots att jag drack som en svamp under kvällen (och jag brukar inte dricka alkohol och jag brukar definitivt inte måt bra när jag gjort det, varken under tiden eller efterår) och gick ner till bryggan och njöt i lugnet en stund innan dom andra vaknade
Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att ha en egen brygga nån dag och börja varjde dag på detta vis.
Lyckades bli rejält tagen av solen och fick en jättefin bondbränna, jag hatar bondbränna.
 
Laddat ordentligt med energi nu men längtar massor till nästa vecka med endast två arbestdagar, känns nästan som en liten mini semester.
Jag har även köpt foder och en massa kattsand, cyklat med Stråla, rengjort kattlådorna ordentligt, ridit Rino samt att han har fått sina tänder fixade, cyklat med ponnyerna och pussat på Ebba och Lilleman, känns som en rätt produktiv dag. 
Nu ska jag återgå till att oroa mig för att allt med Rino ska gå åt pipsvängen och för lite annat som jag inte lyckas få nån ordning på.
 
Tjipp!
1 kommentar
Neapocalypse - en alternativ hästblogg

sv; ja det är sant.. :) Tack för en uppmuntrande kommentar! <3
Det kommer nog bli bra <3