Torsdag

Jisses vilken dålig dag. Rent fysiskt, i övrigt har den varit väldigt fin. Det var länge sen jag var så här risig, nästan så jag tom hade lust att gå hem från jobbet och det har jag inte känt sen jag slutade på förra.
Nåväl, for på yogan och det fick det att lätta lite. 
Tror det blir lite träningsvärk från detta yoga pass. 
 
 
Det är inte så att jag ogillar skäckar jag bara inte dras till dom. Det känns lite som att det avlats så jäkla mycket på färgen enbart och struntas i resten. Förut så var skäckar väldigt ovanliga, nu finns det mängder. Men det är klart det finns fina skäckar, både utdende mässigt och genomtänka. 
Nu ska jag faktiskt titta på skäckar också.
Överlag börjar jag tröttna på att läsa hästanonnser. Man blir ju mörkrädd. Vilka människor det finns där ute. Och alla sjuka, halta, skadade hästar som ska säljas . Nej usch.
Och just nu, i hästsökandet, är nog enda gågen jag önskat att jag bott längre söderöver. Tänk tex om man lite snabbt bara kunnat åka och titta på denna
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=867843
Den tilltalade mig massor. Men köpa osett vågar jag nog inte. 
 
Dessutom måste jag säja tvi till folk som inte skriver ut så basic grejer som ålder ras och storlek. 
 
Stråla har gått lektion för Eva med Helena, det hade gått jättebra. Imorgon måste hon få vila även om jag hade velat åka på WEn. I need en till häst alltså. Tror vi tar en promenad så hon får röra på kroppen lite bara. 
 
Jäkligt dålig bild men fröken är i riktigt fin form nu. 
1 kommentar
Linnea

Söthästar! Hihi.

Ja det är svårt det där med hästar, men rätt vad det är snubblar du över rätt. :-)