Ingen kärlek

Nej det blir inte just denna häst. Väldigt fin och trevlig men det sa inte klick.Jag ville att det skulle säja klick men det gjorde det inte. Och det måste det nog göra tror jag. Men jag har inte bråttom och jag har ju sagt att jag ska titta på flera så det är bara fortsätta lusläsa annonser. Jag måste även sluta känna att jag är skyldig häst och ägare att köpa bara för att jag tittat. 
 
Undrar om jag först måste reda ut vad jag vill ha eller om jag bara ska gå på måfå tills jag springer på det jag vill ha. Jag kanske ska sluta vara så sträng i min sökning och sluta utesluta skäckar och skimlar osv. Kanske fundera lite mer på gå yngre än jag tänkt. Uppåt vill jag nog inte dra på det då jag vill ha en kompis i så många år som det bara är möjligt. En 10 åring är ju långt ifrån gammal men alla år som dras ifrån är ett år för mycket. Just nu känns de 14 år som jag och Mayan fick tillsammans futtigt få.
 
Kanske är det så att jag inte alls är redo än. Troligtvis är det så.
3 kommentarer
ulrica

Troligtvis är det nog så.. ❤

Läser här varje dag, varje inlägg (även fast jag inte kommenterar). Tryggt och intressant. Och du hade rätt om möhippan..

Kram & gott nytt år 😊

Svar: Ja jag tror det. det steget från att kolla anninser och tycka att dom är fina till att verkligen tänka att nån av dom ska flytta hem hit. Det är för stort just. Jag når inte enda dit.
Ja du ser! =) Men vad fint =)

Kram
Stjärnstrålar

Linnea

Ibland är det inte kärlek helt enkelt, du känner när du hittar rätt!
Kram!

Ann

Helt rätt, klart det ska klicka! Jag är lite för mesig och tycker om nästan alla, vara svårt för mig. Klickade inte alls med Honey när jag provred henne, mej gör det nu.. Så svårt!

Svar: Jag funderade lite på att köpa henne ändå för känslan kan ju bli en annan efter ett tag och så tänkte jag att om det inte hade ändrats så hade jag ju ändå kunnat bygga upp henne för det är jag ju typ expert på och utbilda henne det jag kan och sen sälja henne.
Stjärnstrålar