Häst

Jaha, dagens titt var väl varken eller jag hade mer eller mindre förväntat mig en av två saker antingen att jag skulle finna något uppenbart fel på hästen eller att det skulle slå slint och jag skulle vilja ha hem den på en gång. Inget av det hände.
Hästen var snäll, supersnäll, fin i kroppen, fina ben rätt mjuk i musklerna, inte öm någonstans jag har klämt och känt och klämt och känt på precis varenda millimeter av häst tom grävt den i munnen.
Fick tag på tidigare ägare också och frågade lite och det mesta låter rätt bra och det kom fram att häst endast är riden 6 gånger i sitt liv. Det är för mig väldigt positivt. Livet har ju inte varat så länge än heller. 
Men att inte kärleken slog till får mig att fundera på om det är rätt. Fast det kanske är precis det det är, så att jag får möjlighet att vara lite objektiv för en gång skull och inte bara kasta mig hals över huvud. 
Funderade en bra tag om jag kanske egentligen vill ha en färdig häst ändå, att bara hoppa upp och rida, okomplicerad och utbildad. Nej sa min hjärna, nej gud vad tråkigt 
 
Ska åka dit på torsdag igen för att hantera häst lite, ta på promenad se hur häst rör sig och beter sig ute och ta med mig Lena så jag kan få lite input och ett till par granskande ögon. 
2 kommentarer
Chricko

Åh vad spännande ❤️ Med bolinder var det så att mina känslor för honom blockerades av rädsla och för mkt funderande. Så när allt snurrade runt och jag inte visste varken ut eller in, då satte jag mig ner andades och vände mig inåt. Fick svaret samma sekund, sen kom tankar och rädslor igen men eftersom jag fått kontakt med något djupare inom mig som visste redan så kunde jag liksom strunta i det. Så mitt tips är helt enkelt att lyssna inåt, till den delen av dig som bara vet. När du tittat igen så ställ bara frågan till dig själv😊 lycka till, och vi vet inte alltid själva vad vi behöver men vi kommer att få det vi behöver

Linnea

Spännande!! Ras? Ålder? Låter ju lovande! :D