God natt

Å så när jag väl blir ledig så sitter jag vaken hela natten istället. Smart. Väldigt smart. Nu för att jag fick dille på att åka på ridläger. Vuxen ridläger. Det hade ju varit bara precis hur roligt som helst.
Jag fastnade för denna. http://www.megasus.se/ Jag tror att jag verkligen ska försöka åka. Träffa lite folk och bara ha roligt. Hade helst åkt en hel vecka men det ser ut som att man får nöja sig med en helg. Men det kanske å andra sidan är lika bra att börja med en helg och se om man gillart. Så kanske man kan åka på en hel vecka sen om det nu skallue vara så. Sen är ju frågan dock om det inte blir lite för intesivt för en som inte klarar att hålla fokus speciellt länge eller fixar att hålla kroppen upprät, ja en helg är nog rätt lagom, en hel vecka av sån intensivitet fixar jag troligtvis inte.
Men sen kom nästa problem.Hur fan tar man sig till Hultsfred?
 
 
Oftast är det så här:
 
Ibland är det dock så här
 
Vilket är fallet denna afton. Ibland så sitter ja dock vid datorn eller tv:n tills ögonen trillar ut bara för att slippa lyssna på hjärnan älta med sig själv. Ofats är det så faktiskt. Sitter och glor på data skärmen tills jag har läst och sett allt och lite till och det händer inget nytt oavsett hur mycket man än uppdaterar och inte är de tnån idé att läsa nått vettigt för man är ändå för trött för att ta in det. 
Fast just nu så var det bara det att jag fastnade vid detta med ridläger och hur himla kul det hade varit.
Jag vill jag vill!
3 kommentarer
ullis

Jag har bokat ridläger!!! Haha, blev också så jäkla sugen här i höstas och slog till!

http://www.vedbande.se - kolla upp det så kan vi ju åka tillsammans 😃 8-12/6.

Svar: Åh vad roligt. Nu anmälde jag mig också. Hihih. Vad roligt!
Stjärnstrålar

ullis

Nämen Gud nämen Gud - vad kul!!! Då får vi snart börja planera 😃

Svar: Hi hi =) Hur hade du tänkt åka?
Stjärnstrålar

ullis

Det är ju det vi måste träffas och planera haha! 😃 Tänkte väl kanske att man flyger eller åker tåg till sthlm och beroende på hur långt det är osv så typ hyra bil? Är man två så blir det ju både billigare och enklare?

Ah, så jäkla mycket roligare det här blev nu! Åka med nån man "känner" 😉

Svar: Hi hi, ja men skitkul ju.
Stjärnstrålar