Dessa hästar. Häftiga underbara

Gud. Jag är helt slut. Helt. Slut.
Har ridit lektion för Camilla ochför i satan vad jag fick kämpa för att få Strålan att kämpa. Det var dessutom evigheter sen vi red lektion. Bokstavligen evigheter. 
Jag är helt slut. Förutom att Strålan hade låga nivåer på allt slags bränsle, man kan nog ana att hon också är helt slut, så var hon sjukt fin. Oj så fin och oj vad hon jobbade. När vi till slut fick motorn att kämpa på utan att hosta till och få soppatorsk mitt i så rullade hon på himla fint. 
Duktig tjej!
 
Camilla tyckte att hon är på samma nivå nu som innan vi fick den där svackan i höstas och allting drog ut så. Ja tycker nästan att hon är ännu finare. Förutom att hon svarar lite dåligt fram och tvärstannar ibland så orkar hon jobba rätt längre nu än då och när man släpper fram henne så svarar hon fram och ner jättefint utan att ramla iväg.
 
Vi tog en galopp också. Provade med vänstern ett tag, den som brukar vara enklast, det gick inte alls, hon svarade men vågade nog inte riktigt galoppera på, sen blev det bara släng trav, då bytte vi och testade på högern. Pang bara så galopperade hon. Ha! Häftigt värre. Sen blev det lite hopp och skutt men det gör inget.
 
Imorgon blir det helvila, det har hon verkligen förtjänat. Egentligen skulle hon väl behöva en liten promenad vi får se vad matten orkar. Matten behöver också vila. Sen ska vi rida lektion på onsdag igen, för Eva.
Nu jädrar är det hårdträning. Matten kanske behöver den där andra hästen iaf, bara för att Strålan ska få lite lugn och ro nån gång  
 
Jag har inte kunnat sova inatt för att jag har legat och tänkt på den där hästen. Jag blev pirrig i magen bara av bilderna. Det bådar inte gott. 
Jag funderar förstås en hel del på hur jag ska göra men tänker inte ta ut något i förskott. Men fundera kan man. Är det verkligen vad jag vill ha? Borde jag vänta? Kanske jag egentligen borde vänta och spara pengar till en riktig dressyrhäst? 
Vi får väl se vad som sker imorgon när jag möter pållen.
2 kommentarer
Therese

Så kul! :)
Det är ju bara så härligt när allt klaffar!

Så spännande att åka och titta på ny häst.

Johanna

Kul att det gick bra med lektionen och spännande att kika på häst.