Urk

Då tackade jag visst ja till att jobba i helgen också. Fast då får jag ledigt nästa onsdag istället då jag hade kväll så det var ju bra och lite helg OB är ju alltid välkommet. Jag ska även jobba nästa söndag så det blir 4 heöger på raken, mig gör det ju inget då jag lika gärna kan vara ledig på en vardag. Men det är just det. Jag behöver vara ledig nån dag ockå.
Oh well.
 
På torsdag ska jag med Ebba till veterinären, jag oroar mig lite för att hennes blåsljud har börjat besvära henne. Hon hostar mer nu och i natt hostade hon även i vila så det blev jag ju lite orolig för samt att hon blir väldigt flåsig på promenad. Annars är hon pigg och glad. Jag hoppas dom kan ge henne nån medicin för hjärtat så hon piggar på sig. Jag hoppas även att det "bara" är det och inte något annat. 
Jag fixar inte det nu.
Urk.
Det oroar mig även lite att hon ser lite stel ut efter hon har legat och sovit ibland. Fast då får jag påminna mig själv om att hon ändå är snart 12 år och då kanske det är okej att vara lite stel de första 10 stegen.
Vi ska iaf på Älvdalens Hundhälsa imorgon för en SPA dag med tvätt och massage, laser och vibb. Även Lilleman ska få följa och få lite laser på sin skruttiga rygg.
 
Ebba för 9 år sen
 
Äntligen är det underlag så Skorpan kunde följa med ut. Så Skoråan och Stråla fick sig en cykeltur.
1 kommentar
Therese

Usch då!
Hoppas det ska gå bra hos veterinären.
När Wirus blåsljud blev sämre började hon också att hosta.
Men jag vet att en del får medicin om inte blåsljudet är för stort.
Vi hoppas på det eller att det är nått annat som går bra att behandla.
Man glömmer fort bort hur gamla dom är, så var det med Wirus också, hon skulle ju också bli 12 år.
Tiden går så jäkla fort.

SPA gör säkert gott ska du se.
Jag håller mina tummar att allt ska gå bra.

Svar: Hon har ju så litet blåsljud så dom knappt hör det. Läste att det är vanligt att det blir lite sämre med åldern och att de flesta kan få medicin så länge dom inte är för dåliga ja. Men hon är ju väldigt pigg i övrigt.Har inte hostat nånting inatt iaf så det är ju bra.
Stjärnstrålar