Serier

Irriterad irriterad irriterad. Gah. 
Snart kommer krampen och smärtan också. Gud så roligt. Kan man slita ut livmodern? 
Och all den här jävla snön. Nu räcker det!!!
 
Såg två avsnitt av The Strain igår, av nån anledning tycker jag att den är rätt bra trots urlöjliga monster.
Ett dött monster.
Och av nån anledning så tittade jag mig omkring lite extra när jag var och gav hästarna kvällsmat. Fast kanske ändå inte så konstigt då mannen bakom serien är Guillermo del Toro som har gjort en av de mest obehagliga filmer jag sett. Pans Labyrint. Däremot har ju han varit med på Mama också som inte var en bra film. Rätt okej i början men med ett uruselt slut.
 
Det är så svårt att ta farväl av en serie man verkligen gillar. Nu har jag hållit på de två sista avsnitten av Breaking Bad skitlänge. Fast inte lika länge som jag sög på det sista avsnittet av Sherlock, där kommer det ju mer men ändå, det tog ett halvår innan jag såg det sista på s3 
Det är alltid en liten sorg när det är slut.
 
Hittade en annan trevlig serie, Tropy Wife med Malin Åkerman, den gillade jag massor och så gjorde dom bara en säsong. Men gråt. 
 
 
Nu har jag verkligen varit ledig för länge. Eller så har det snöat för länge men jag känner mig så lat och vill ingenting. Eller vill å vill men ids ingenting. Förslappad.
Jag vill åka på IKEA och köpa pottor. Så himla smart och hundra gånger billigare än kavalettistöd. Undar vem som kom på den briljanta idén, ge denne ett nobelpris.
 
Trött. Man blir ju inte piggare av att bara sitta i soffan och glo på tv. 
Helena skulle ha ridit lektion idag men tog sig ingen vart med bilen hon heller, jag tar mig inte ut från gården (idag heller). Få se om hon tar sig hit senare Stråla hade behövt röra på sig eftersom hon vilade i förrgår så om hon inte tar sig kanske jag får ta ut fröken.
Oroar mig lite för om jag ska ta mig till jobet imorgon.
4 kommentarer
Ann

ääälskade Trophy Wife!

Svar: Ååh, varför gjorde dom bara en säsong, den var ju bra. Speciellt om man jämför med många andra serier som fått betydligt fler säsonger.
Stjärnstrålar

Johanna

Pottor?? Har du nån bild?

Svar: Gick visst inte å klistra in på din blogg men såna här: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/30193163/
Stjärnstrålar

Ann

Tycker du ska kolla in Spartacus! Första avsnittet är SÅ dåligt, men sen blir det bättre.

ullis

Jag är också på jakt efter en bra serie! Men jag vet inte.. tror jag är lite sugen på romantik nu ;) Tittar på Bates Motel och den är okej- tror kanske säsong 1 var bättre?

Hursomhelst.. den där bilden du har lagt ut.. ser inte ut som en kvalitetsserie? ;)

Svar: Näh, inte direkt. Det är ett "vamprvirus" som sprider sig. Tydligen får man en lång penis i munnen och suger blod genom den....Ja. Men jag gillar lite sånt, trams, fast dom hade verkligen kunnat göra monstren bättre.
Stjärnstrålar