Ponny prutt

Ah, jag behöver halm till mina bävrar hästar, dom håller på att äta upp all inredning i ligghallen, dörrarna är det inte mycket kvar av. 
När jag gick där och smorde på crib halt och det vart slut i burken så kom jag att tänka på när jag gjorde eget åt Ragge som åt upp hagstolparna. Jag minns inte exakt vad jag satte i men det var en jäkla massa kryddor så som cayennepeppar och cili osv. Det var bara det att Ragge var visst en man med smak för stark mat så stolparna blev bara ännu godare. Ha ha. Knashäst.
 
Jag har dock inte möjlighet att hämta halm då jag dels inte har några pengar, men det må ju vara när släpet är under 3 meter snö. Det var visst nån som tyckte det var lämpligt att skotta snö upp släpet. Åh ja.
Jag har inte tänkt skotta fram det så på nått vis så får vi nog klara oss utan halm. Jag tog ner en massa kvistar och nått träd åt dom att tugga på och ökar väl höet lite till fast ponnyerna är gode feta. 
 
Ponny ja. Tänk att Skorpan blir 18 år i år. Lika pigg och busig som hon var för 15 år sen. Tänk att vi har hängt i hop i 15 år. Minst 10 till hoppas jag på. Om hon inte äter ihjäl sig bara. 
 
Mycket muntra på denna bild.
 
Nästan lika fint väder idag, bara lite blåsigt. Stråla fick faktiskt vila även om hon sa sig vara rätt missnöjd med det men då fick hon stå och äta lite extra hö medans jag tog småtjejerna på promenad.
 
Holly är ju en filur för sig alltså. Jag blir inte riktigt klok på den där ponnyn. Jag skulle borsta henne mellan låren idag då hon var lite lortig där och hon betedde sig ungefär som att jag höll på att slå ihjäl henne. Hoppade högt varje gång jag tog i henne, drog ihop hela kroppen till en boll (jag övedriver inte) och skakade som ett asplöv.
Nå väl, nuförtiden får jag iaf peta henne i öronen och gå förbi henne med en ikeapåse i handen utan att hon håller på att döden dö. Ganska ofta får jag ta på henne och klappa på henne och tom när hon står och äter och ibland även med ikea påsen i handen!. Men inte alltid. Och försök inte kratsa hovarna på henne bara så där mitt i allt. Nej ve och fasa.
Och så ibland är hon jättekaxig och surrar runt en och kan knuffas och hålla på. Jag kan ju henne lös och hon kommer när jag ropar på henne och det är aldrig några problem att ta fast henne och sätta henne i hagen igen. She doesent make any sense! 
Lilla Holly polly prutt
 
 
Idag har jag yogat för första gången på egen hand. Gick väl ändå ganska bra måste jag säja men nog är det bäst att ha yogafröken som peppar och framför allt håller reda på vad som ska göras och hur länge.
Nu blåser det så det skakar i bodan.
2 kommentarer
ullis

Hahahaha dina ponnyer alltså! Så otroooligt söta så man smälter <3

Ann

Småskruttarna! De är så fina :)