Jag har gjort slut

Ja nu är mitt och snös förhållade definitivt över. Det kanske kan bli något framöver men just nu är det definitivt slut! 
Snöhelvete!!
 
Började dagen med att köra fast innan jag ens tagit mig nån vart. Precis som jag befarat. Efter 30 minuter frenetisk skottning så jag höll på att hosta upp lungorna, skotta snö stressad = inte jättenyttigt och med svetten rinnande så fick jag anse mig besegrad och ringa till jobbet och säja att det inte gick så bra för mig. Tack och lov fick dom snabbt tag på en som kunde täcka upp nån timme så jag fick tid på mig att ta fram bilhelvetet (jag tror nästan att det förhållandet också är på upphällningen) ur snöhelvet.
Dessutom så fortsätter det snöa och blåsa, vi sa ju att det skulle ha slutat med det till idag! Inte okej snö, inte okej!
 
Nu är jag bara aptrött och hade helst av allt bara velat krypa under täcket och sova till i morgon. Men det går ju inte för jag har visst 3 pållekrakar som står i snöhelve upp till magarna och väntar på sin matte. 
Nåja, väntar och väntar. Men även om jag inte ids motionera idag heller, vi får väl se, så måste jag ju ändå dit och ge dom mat. Vilket aldrig annars brukar kännas som ett problem men just nu gör det det. 
 
Våren, komsi komsi. 
 
 
Jag var så nöjd tiigare idag för att jag minsann inte hade nån träningsvärk. Men den slog till under eftermiddan. Benen, urk aj, och runt revbenen, främst bakom ryggen men runt hela liksom. 
På torsdag missar jag tyvärr yogan för jag jobbar kväll men har gett mig fan på att jag ska försöka hemma. Om jag minns hur man gör. Men det får bli som dert blir. 
 
0 kommentarer