Gräv över skiten

Ja jäklar. Jag åkte och gav hästarna kvällsmat kl 20, dom får vanligtvis mellan 22 och midnatt nån gång så dom fick lite extra mat sen sov jag före kl 21. Som en klubbad.
Har varittrött och konstig hela dan idag också. Konstig i kroppen liksom.
 
Hade lite dötid mellan jobb och ridlektion så jag åkte till ridskolan och tittade på folk som red. Vissa var roliga att se på andra inte. Som ponnyn som hade en sadel som var och flaxade långt ovanför ryggen på den. Hur kan man inte se det och göra nått åt det? Eländigt. Och dom två som red "dressyr" och satt och sågade och gnagde med sporrarna. Ännu mer eländigt. 
Såg en liten hoppträning och blev så himla jäkla sugen på att hoppa. Attans att det har blivit så kasst underlag nu i värmen annars hade jag gett mig på att hoppa Stråla lite. Dags att fixa transporen så jag tar mig till ridhuset, kan man hoppa där lite och det börjar vara hög tid att åka på WE igen. Bah. Jäkla trasiga makapärer.
 
Ridlektionen var rolig idag med. Samma häst som två förra gånger, tydligen så kör dom samma hät 3 gånger i rad nu när det har blivit lite ordning och det är trevligt, då hinne rman lära känna hästen och det gick ännu bättre idag än sist. Mycket trevligt.
 
Nu ere bara sova igen. Trött. Men jobar kväll imorgon så det är sovmorgon. Kväll, natt och sen kort dag på fredag.
Nu har vi fått bra hjälpmedel på jobbet så nu är det så där himla trevligt igen, som jag tyckte att det var tidigare. Himla fint jobb alltså. Speciellt när jag tänker tillbaka på vad jag har fått utstå tidigare. Jisses. Tacksam att äntligen ha fått en så himla fin arbetsplats. Då åker jag mer än gärna ändå till Boden.
 
Ha ha, Lilleman försöker gräva över sin mat. Matten server så äcklig mat, ta bort den liksom.
 
Tjipp!
2 kommentarer
ullis

Hur går 5:2? Kan ju vara det som gör dig trött- en omställning liksom. Man är ju inte direkt van att bara äta 500kcal på en dag..

Jag har inte hoppat på nästan 20 år. Fy fan, hur är det möjligt!?? Gammel! Jaja, jo jag är så nervös inför ridlägret att jag bett en hopphästtjej i mitt stall att hjälpa mig lite senare i vår. Framförallt låna ut sin häst, haha! Skall bli intressant..

Svar: Det går bra med 5:2 jag tänkte också att det kunde vara det men i går när jag körde min andra 500 dag så var jag skitpigg, nåja, väldigt pigg för att vara jag iaf.
Oj. Ja då kan det ju vara bra att få testa lite innan. Ridskole hästarna brukar ju iaf vara väldigt självgående och trygga när det gäller hoppning.
=)
Stjärnstrålar

Emelie Andersson

Haha, ja precis, att ingen annan såg och rättade till sadeln då.. Puh..


Svar: Fast det hade inte hjälpt. Hästen hade behövt en helt annan sadel.
Stjärnstrålar