Lurv

Inte åkte jag till läkare idag, jag mådde så bra när jag vaknade, ingen feber och jag hade knappt gurglat, hostat eller snorat i kudden alls på hela natten. Prima liv, fit for fight!
Om man skulle ta i tu med den där svintunga superstora hemmabyggda kolossen till isolerad vattenbalja, om jag humpar upp den på kälken så är det ju bara att dra den uppför backen. inga problem liksom. 
Om inte Ivan och Helena hade varit där hade jag inte fått den nånstans. Jag drog lite och knuffade lite, med stark betoning på lite, med ben som spagetti och flåsandes som efter ett vasalopp (som om jag nånsin åkt ett vasalopp men ja) 
Sen har jag spenderat resten av dagen i soffan, pipandes och väsandes och hostandes upp lungorna. 
Så går det när en blev som en vart men vilken tur att det finns folk som hugger i hjälper utan att jag ens behöver fråga 
Nu behöver jag iaf inte oroa mig för att Rinon heller ska få sitt vatten bottenfruset och få kolik eller bli uttorkad för att han inte kan dricka i kylan.
Fina lurven, skönt som sjutton att vara ute en stund iaf och åtminstone få titta lite på dom vackra fyrbenta.
 
Helena har haft ut både Stråla och Rino idag och imorgon har jag faktiskt tänkt ta ut Rino själv. En sväng med cykeln må jag ju fixa, det är ju superföre nu.
 
Det fina är att jag verkligen har hamnat i ett filmtittarmode, vilket jag aldrig lyckas vara i annars, det ter sig vara lite avstressande att vara sjuk ändå, att inte KUNNA göra något annat, svårt att ha dåligt samvete då. 
Bara fundera på vilken nästa film blir. Bästa filmen igår Piglets BIG movie.  Älskar Nalle Puh och gänget. 
 
0 kommentarer