13:e december

Om inte lungorna har blivit drastiskt bättre till imorgon så måste jag nog åka till läkaren. För i statan vad ont dom gör och jag låter som en perkulator när jag andas. Fast jag vill inte men kanske dom kan fixa mig frisk lite fortare. Idag har iaf febern lagt sig något, igår var jag inte vaken många minuter. Inte varit så mycket vaken alls dom här dagarna vilket ändå är ganska skönt, att sova bort skiten. 
Jag saknar mina hästar. Igår kom andra medryttaren, Sara, som kommer ända från Boden för att umgås med mina hästar, pärla, och fixade med dom pysslade och tog Rino på en liten promenad så jag behövde bara åka dit på kvällen en sväng. Men så mysigt det var att vara där. Jag var tvungen att bara stå och ta lite på dom medans dom åt.
 
Idag var Helena piggare så hon har varit ut och haft ut Stråla en sväng, det känns fint i mattehjärtat, jag gillar inte att dom ska behöva stå, dom behöver röra på sig. 
Idag behöver jag inte heller åka dit förrän ikväll, får se hur det går med lungorna, det är kallt idag -14, igårkväll var jag smart nog att ta på en halsduk och andas genom den så jag fick varm och fuktig luft i mig, då gör det inte alls lika ont.
 
Bla bla sjukdommar, ingen är intresserad. Jag ska återgå till Viaplay och se om jag finner någon fler film att se, jag har sett 3 filmer de få stunder jag varit vaken: Insidan Ut, The Water Horse och Hot Shots. Hot Shots var kul att se, Charlie och "han den andre" i Two and a half men som unga
Dom andra två filmerna gillade jag också, kanske The Water Horse mest, den var riktigt fin faktiskt.
 
Ja just det ja, det är visst lucia idag. Glad lucia gott folk.
4 kommentarer
Therese

Usch och fy!! Låter verkligen som du behöver uppsöka en läkare.
Krya på dig!

Lena

Usch då, det låter inte bra. Krya på dig!

ullis

JA! GÅ TILL LÄKAREN! (jag vet att jag inte är en bra förebild vad gällande det.. men ändå :P) För några år sedan hade jag perkulator-rossel osv, och då fick jag både antibiotika (tabletter) och kortison (flytande) - och det blev bra superfort! So do it - do it! Tänk på dina hästar åtminstone ;) KRAM!

Linnea

Nämen hua! Se till att pallra dig till läkaren om det inte är bättre. Det där låter inte bra.
Krya på dig! KRAM