Ledig

Känner mig lätt i själen över 12 lediga dagar. Även om jag älskar mitt jobb så har allt bara blivit lite mycket på senaste.
Ska försöka njuta av att åka upp till Överkalix i helgen, slå allt gnissel ur skallen och försöka ha trevligt. Det är fint i Överkalix. Kanske det tom är bra väder. Kanske man kan ta med sig en Hippson och ligga vid älven och läsa lite. Sist var jag och klättrade i berg en sväng. 
 
Sen 3 hela lediga fria dagar nästa vecka innan jag och Stråla drar ner till Skellefteå. 
 
Grubblar vidare lite på hur jag ska göra med denna kroppen. Ringa hälsocentralen igen? Försöka få en annan läkare? Gå till samma som förr och försöka få något nytt ur denne? Prova Hermelinen? 
Ah, vad jobbigt.
Jag orkar verkligen inte med läkare. Alls. 
När man dessutom ser hur riktigt allvarligt sjuka blir bollade fram och tillbaka och ingen bryr sig och ingen tar tag i så ORKAR jag verkligen inte. Hur ska JAG kunna få nån hjälp när inte ens dom kan få?
 
Har bokat en thaimassage till nästa vecka, det gjorde iaf gott för musklerna för tillfället.
Och så ska jag verkligen njuta av min ledighet och inte stressa. Vilken skillnad det gör av att bara aktivt vara medveten om nuet. Att vara där och inte någon annanstans. Att bara leda hästarna från en hage till en annan och vara med dom, känna av dom och luften och stunden. Att gå runt och ge dom kvällsmat, sänka axlarna, slappna av i käkarna, andas och bli medveten om allt som är där och då och inte allt som komma skall.
Det ska jag träna mer på under dessa 12 dagar.
 
Jag önskar bara att jag hade kunnat ha mitt hjärta med mig under alla dessa dagar. Det är alltid jobbigt att lämna henne.
 
2 kommentarer
Amanda

Härligt, jag jobbar hela helgen :( Avis.

Svar: Tja, jag jobbade ju också hela helgen =) Bara inte på det ordinarie jobbet. Men nu är det ledigt på riktigt.
Stjärnstrålar

Chricko

För mig har kost och alternativa behandlingar gjort otroligt stor skillnad. Har lärt mig mycket om näring och att läkande kost efter att jag fick min sjukdom. Känner igen det du beskriver om vården. Man får stå på sig så himla mycket för att få hjälp. Men det finns också så mycket man.kan göra för sig själv. Om jag kan bistå med råd så säg till. Hjälper mer än gärna. Ta väl hand om dig ❤️