Wow liksom

Oj vad jag har mycket roligt att se fram emot nu! Jag är så ivrig så jag hoppar samtidigt som jag nästan vill att tiden ska söla sig fram så man får suga på karamellen lite.
Först, tisdag 5/5 kommer Anna och fixar Stråla så vi kan börja träna mer ordentligt igen, nu har jag bara cyklat och promenerat med henne då jag tycker att hon ska slippa min tyngd om hon är lite knackig i ryggen. (Det är trevligt det med men jag vill mer) Helena har ridit lite men hon är ju så mycket lättare än mig.
Samma dag ska Anna besikta Festis och fixa hans tänder.
På lördag den 9/5 kommer Festis hem till oss! Oh så spännande, jag är lite nervös för hur allt ska utveckla sig men det kommer nog bli bra.
Vi påbörjar att lära känna varandra så smått i en vecka sen blir det svårt för då blir det Lotta träning veckan efter helgen 16-17:e då ska jag vara med med både Stråla och Festis. Kommer nog bli lite knepigt då vi inte hunnit lära känna varandra då jag och Festis.
Dessutom kommer efterlängtade Therese den helgen och stannar några dagar. Jag har tagit några dagars ledigt också.
Efter det går det bara en normal vecka sen är det dags för att dra ner till småland på ridläger. Wow liksom. Ridläger. Tillsamans med en superskön människa som jag aldrig har träffat men ser väldigt mycket fram emot att få träffa. Skitkul. Och spännade och nervöst. Allting.
Kommer hem, jobbar en vecka sen är det lite semester igen och sommar på riktigt och i sommar ska jag både jobba massor och träna häst massor och jag hoppas verkligen att det blir så att Therese kommer upp med Turbo i sommar igen, jäklar vad roligt! Och jag tänker även ta Stråla med mig och åka ner och hoppas väl även på att hinna åka ner utan Stråla nån gång också. 
Det blir intensiva tider nu som man får suga på under hela vintern sen 
 
Sommar <3
 
Det är planen framöver sen får vi hoppas på att allt går i lås också. Det är klart det ska det är jag faktiskt värd. Mina djur ska förstås hålla sig friska och krya och allt ska bara flyta på. Jag ska jobba ihop pengar så jag kan köpa en sadel åt Stråla och Sprengers stigbyglar till mig själv.
Jepp!
4 kommentarer
Tiger

Det där blir skitbra, Strumps!!

Äääälskar frisyren, skitsnygg! Sen ääälskar jag Festis redan och tja, all good. Nu är det DIN tur att vara happy! :D

Tiger IGEN!

Å OM ston? HAhahahaha!!!!!!!

Johanna

Du har mycket roligt att se fram emot Linda :)

Kajza

SV. Var glad för det, du är lyckligt lottad! =)
Vilken otroligt härlig bild! Sommar!! <3