Velpotta

Lugn och fin apelsin. Jag har en tendens till att dra iväg i dagdrömmar. jag har redan hämtat hem hästen jag tittade på lördags, i tankarna. Jag måste försöka behärska mig lite, det var lite platt fall där också. 
 
Jag försöker tänka på det negativa och tänka att det ändå inte är EXAKT vad jag tänkt mig. Men det är ju å andra sidan ingen som sagt att jag MÅSTE köpa heller. Men om jag redan fastnat, hur ska jag då kunnat lämna tillbaka? Och tänk om ägaren, om hon nu alls vill låna ut honom till mig när det väl kommer till kritan, sen vill ha tillbaks honom?
Oh så jobbigt det blev nu då kära nån. Velpotta. 
Borde jag ta något som inte är exakt det jag vill ha i framtiden? Eller borde jag vänta på det? Eller det kanske är så att det här är precis vad jag vill ha och behöver. Jag har redan lättat lite på mina tidigare kriterier så varfr inte några till? Det blir så himla litet urval om man är alltför picky. Känslan är väl ändå det viktigaste och att det är en häst som passar till det jag vill ha den till och kommer att ha den till. 
 
Ska titta på en till häst, bara ägaren och jag lyckas få till en dag som passar. En fantastiskt vacker häst som verkar helt suverän. Mer rätt i ålder men troligtvis för liten. Och DÄR fick jag ångest för chipsen jag åt igår..
 
Och. Borde jag ens åka tillbaka till den andra hästen jag kikade på när jag inte kände klicket? Är det bara dumt mot ägaren? Eller kanske klicket kommer om jag provrider? 
 
 
4 kommentarer
Johanna

Tänk så mycket, känn istället :)

Svar: He he, jag som försöker tänka mer och känna mindre =)
Stjärnstrålar

Therese

Förstår att det är rörigt i skallen men du ska se att allt kommer bli så bra när alla pusselbitarna faller på plats. :)

Svar: Men jag vill att dom ska göra det NU! Nu nu nu! =P
Stjärnstrålar

Linnea

Precis som föregående talare; känn! Det viktigaste är ju ändå personligheten, det är ju faktiskt nått som inte går att ändra. Sålänge kemin stämmer har ni förutsättningarna attkomma hur långt som helst!
Det är lite som att köpa hus; läget är det viktigaste, det kan man aldrig ändra. resten går ju faktiskt att bygga om.
Kram :)

ullis

Hehe, har funderat sedan igår vad jag skall skriva för kommentar.. men jag tänker EXAKT som du - fram och tillbaka - så jag kan inte ge nåt råd 😉