Mystiskt

Nämen va faan! Jag glömde helt bort att det är tisdag idag och YOGA. Mitt eländiga klantarsle.
 
Det hade ju kunnat bli en perfekt avrundning på en en bra dag. Nåväl. 
Började dagen med att städa och renbädda, hur mysigt det ska bli att gå och lägga sig, hela sängen blir så fluffig och underbar när man renbäddat. Jag har dessutom vänt på madrasserna och grejat på eftersom jag har ett gäng gamla skumgummimadrasser så blir det en grop där jag ligger efter ett tag så jag måste hålla på och sno dom hela tiden. 
 
Sen till hästarna för en massa mys. Varm dag och jäklar vad det har tinat, det porlar överallt. Underbart!! Bort med skiten. Det går dock inte riktigt att ta sig fram överallt med bil nu då isen har mjuknat upp, flera decimeter halvhård is/slask. Gud vad jag längtar till skogsvägarna tinat fram. Bort med skiten nu, jag vill ut i skogen. Med häst, och till fots, inte med bil  
 
Tog en promenad med ponnypruttarna och Ebba efter lite askalning av päls. Host spott och fräs. Mycket mysig promenad med glada småtjejer som ville stanna och leka i de vattenfylda dikena.
 
Sen ridtur med Stråla till Stormviken. Hon var lite konstig, springig och lite trippig och tung i handen. Mycket mystiskt. Det var hon ju sist jag red också (förutom igår) och en gång kan ju vara men när hon var så här idag blev jag mycket fundersam om det är något på tok. Tur så har vi Anna inbokad den 20:e för tand plus kroppskoll. Fröken har varit lite joxig i munnen när hon ska äta också, får testa henne bettlöst och se om det kan vara munnen som är problemet.
Skrittade mest, travade en del och tog en kort galopp som var mycket trevlig, ett litet mini hopp sen fin galopp.
 
Nu blir det vila för Stråla onsdag och torsdag och troligtvis en skritttur med vagn på fredag och sen Lotta kurs till helgen då hon ska gå två pass på lördan och ett på söndan.
 
 
2 kommentarer
Linnea

Spännande med Pay and WE! Så duktiga ni var, och fina bilder :D
Och skit på de där hästarna, men det kommer fler. Hörde det var nån på facebook som skulle sälja en fläckig valack för 12000, 4 år. Trivdes inte i stall. Men han kanske är såld.
Vi har just haft tandkoll här och båda mina hade lite småfix men inget farligt. Skönt!
Alltså Holly, hur söt är hon inte?!

Jonna

Låter som en mysig dag trots allt ;) Håller med, bort med isen nuuuU!!

Svar: Det var det absolut =)
Stjärnstrålar