Koko

Så knepiga människor det finns.
Jag skrev ju tidigare om en jätteintressant häst som jag fått svar om. Ja mäniskan svarade alltså på min annons om häst på FODER. Främst på foder och eventuellt för senare köp.
Människan låter trevlig och hästen låter väldigt väldigt intressant. Ett halvblod med hoppstam men bara hobbyriden och inte gjort nånting på ett halvår pga ägarens sjukdom. Inte tävlad eller så eller så men jag är ju inte intresserad av tävlingresultat utan bara en hobby häst för träning och skoj vilket jag och ägaren pratar om i telefon.
Ägaren verkar väldigt mån om sin häst och vill gärna se lite hur jag rider undar mycket om hur hagar och ligghall ser ut så jag lovar att skicka lite filmer. Spenderar 45 minuter med att knåpa ihop ett mail med bilder på ridning och på hagar och ligghhall samt några filmer. Sent samma kväll för det lät väldigt angeläget. 
Sen väntar jag så klart ivrigt på någon slags respons som inte kommer. Efter några dagar blir jag riktigt irriterad för även om människan tyckte att jag red för illa så kan man iaf ha vett att säja tack men nej tack.
Efter 5 dagar skickar jag ett sms där jag frågar om hon fått mina filmer och dagen efter det får jag ett svar att jodå det hade hon och du kan titta på hästen på youtube och du får gärna komma och titta på den.
Jaha.
Men. Det gäller försäljning inte foder. Eh. Nähä. Fr det var ju foder jag var ute efter i dagsläget men Då undrar jag iaf vad hon hade tänkt sig för pris. Ja runt 100 blir svaret. Ungefär där var den människan förevigt idiotförklarad av mig.
Man svarar inte på annons om foder om man inte vill sätta ut på foder. Man skiter inte i att svara när nån gjort sig besvär. Man tar inte hundrajäklatusen för en hobbyriden (fet även på ridfilmerna) 9 årig allroundhäst som inte ens är igång.
Nä.
Jäkla knäppgök. Synd ändå för hästen verkar så himla trevlig. 
5 kommentarer
Kajza

Sv. Jo, han är väl närmare 175 i mankhöjd, så det är lite häst att rida...

Therese

Men så knasig människa! Kanske lika bra att det inte blev nått där då. Men synd om du gillade hästen.

Svar: Jo det var nog lika. Fick höra från en bekant att man borde hålla sig undan den människan.
Stjärnstrålar

ullis

Ja, herregud.. haha.

Johanna

Ja det var knepigt :/
Har du tid att komma förbi imorgon runt 10.00? Eller runt 18.00 torsdag?

Tiger

Märklig person... hm. Frisk? Trist med ridskolan å samma häst. Hoppas det blir bättre resterande gånger. Hoppas du har ledigt nu!
Hej från Kyoto( Japan) förresten. Reser runt lite. Vet ej om jag sagt det? Är inne å uppdarerar mig lite.
Hoppas all snö är borta då jag är tillbaka! Bleeerhg!
Kram å Sayonara/The M

Svar: Nej men jag såg nån bild nånstans. Gud så roligt. Hoppas ni har det toppenfint =)
Kram!
Stjärnstrålar