Inte det nä

Jag tog och skickade iväg ett mail eftersom jag blev så fundersam om den här hästen/hästarna och det visade sig att dom ska åka till Lyksele eller vart det var.
Jag blev såklart otroligt besviken, dels för att hästen verkade så bra och jag fastnade så för den, jag förstår dock att dom ville att hästarna skulle få vara tillsammans. Men man kan väl höra av sig. Seriöst, hur svårt ska det vara? Dom visse att jag var väldigt väldigt intresserad och vi skulle komma tillbaka och provrida. Jäkligt dåligt att inte ens idas skicka iväg ett kort mail eller sms så att man vet. Suck.
 
Ska iaf tillbaka till den andra på onsdag men där känner jag mig lite skeptisk. Mst pga av något som stallägaren sa och även den var väldigt liten. Men vi får väl se.
Kastar ut lite krokar och hoppas på napp nånstans. 
 
Jag är nog lite för bortskämd med att det går hur lätt som helst att finna en häst så jag blir så frustrerad när det inte sker på en gång. 
 
--------------------------------------
Imorgon blir det Pay and We. Nerövs? Svar JA. Främst på hur fröken ska reagera på alla andra hästen, näst på att jag ska göra bort mig och för hindret som ska hoppas, troligt är att jag skippar det helt. Måste ha i tanken att det enbart är träning för Strålan just att vara bland många andra hästar. Det är nästan uteslutande därför vi åker dit, perfekt träning faktiskt men också för att det är kul, vilket jag har glömt bort just nu.
2 kommentarer
Johanna

inte gör du bort dig, det är ju bara träning. Vi kommer och hejar.

Neapocalypse och tinkerhästen Clooney ・゚♥

sv; jo jag ska ta ut Anna och be henne kolla upp allt möjligt på honom :)

Du tävlade idag alltså? jag fotade massa bilder så jag har troligtvis en bunt på dig med! Du kan maila mig för mer information :)