Sadelhelvete

Dom blev lika påverkade igår som förra gången av akupunkturen. Idag tänkte jag bara ta Stråla på en promenad eftersom hon var så fruktansvärt trött dan efter förra gången också. 
Fast jag är så ridsugen. Massor. I helgen kommer iaf hovslagare, halleluja! Efter det ska jag även börja promenera med Mayan som bara var just lite lite varm igår. 
Åh, jag vill ju passa på att rida NU medans det är bra väder och lite ljus kvar. Snart nog är det ändå kolsvart och isgata.
 
Sadel åt Stråla går inte bra. Den jag ville ha var förstås för smal, som väntat. Men då fanns det en som kanske skulle kunna passa men då finns det bara brunt i ett läder som är 3000 (!!) kronor dyrare och en svart sadel köper jag inte ny, det känns bara inte rätt att lägga pengar på nått som jag egentligen inte vill ha. Brun kanske skulle  komma in framöver så jag får väl vänta. Har jag väntat så här länge får jag väl vänta en stund till. Eller vinna på lotto och köpa en WoW. 
Aldrig mer ska jag ha ett soffbord till häst. Mutter mutter. 
 
NU slog det mig att jag drömde att jag fick avliva Stråla. Åh herregud vilken hemsk dröm. Bäst å pila dit och se så dom mår bra. 
0 kommentarer