En nästan lika lång update

Haltade i skritten i hagen när jag kom tillbaka, dom vandrar så fruktansvärt mycket, det är helt sjukt mycket knott. Så jag gjorde en egen liten hage åt Mayan men före det så kylde vi benet ordentligt
och alla andra också för säkerhetskull. Hon verkade tycka att det var skönt då hon nästan somnade. Samma sak förra gången, hon bara stod och halvsov.
Gumman.
Tog en ridtur på Stråla som var ganska stel, säkert efter gårdagen då det var mer än hon är van vid. Troligt träningsvärk också.
Vi gick i skogen och lyfte på benen (inte bland nå stenar) och snurrade runt träd. Sen kom vi ut på en äng och såg en älg som just sprang in i skogen och Stråla blev väldigt gloig och spänd. Så istället för att bara passera ängen som tänkt så dressyrade vi lite där tills hon lugnade ner sig och slappnade av och jobbade riktigt fint. 
Testade rida med Bausherbettet men nej inte alls. Det var ju det hon sa redan igår. Tvi tvi och blä.
Lite allmänt... obrydd så vi fick jobba på att lyssna på små små hjälper.
Ordentlig stretch efteråt.
 
Hemma igen så kolla jag Mayan Å så gjorde jag en "typiskt mig grej" kände på benen och blev så fundersam för att "Oj nu är hon ju inte svullen alls. Men! nu är hon ju svullen OCH varm om andra kotan istället! varför då varför då?"  till 3 minuter senare då jag kom på att det visst var samma ben.
Virrpanna.
Så mindre svullen men lite varmare.
 
Poppnissarna
 
3 kommentarer
Linnea

Nu var det längesen jag var in här igen. Visst är det besvärligt med steniga stigar.. Vi har jättefina stigar här men för att ta sig upp på berget måste man passera en rullstens-ås, inte jättekul att rida över.
Hoppas Mayan kryar på sig!
Hur ofta är det we-träningar?

Therese

Jättetrist att hon blev halt. Hoppas det inte är nått allvarligt och att det går över fort.

Ann

Å, tanto. <3 Hoppas det inte blir långvarigt.