Tråkmatte

Först och främst. Tack alla som brytt sig om Lillemans väl och ve och även mitt. Det betyder otoligt mycket.
Ni fortsätter väl hålla alla tummar ni kan för att Lilleman ska vara hel och frisk i fortsättningen och helst för att han aldrig nånsin mer ska göra illa sig också. På måndag om en vecka ska vi på återbesök och röntga och se om allt är som det ska där inne.
 
 
Lilleman tycker nu att Lilleman är så pigg att Lilleman kan gå ut. Minsann. Öppna dörren för sjutton! 
Lilleman tycker även att han har världens tråkigaste matte som sover på nätterna. Ååååh så tråkigt. 
Så han ligger och petar mig i ansiktet hela tiden. Pet pet vakna, hallå pet pet. Nästan så jag blev lite irriterad på honom där ett tag, men bara nästan. Jag fick iaf försöka sova med armen för ansiktet så han inte kom åt.
 
Nu är jag skit trött i hela kroppen, armar och ben är som gummi men jag har äntligen fått upp ponnyernas skjul. Så ska dom förhoppningsvis kunna gå i egen hage mesta tiden i vinter och inte vara så förbaskat tjocka. Lustigt nog så är dom smällfeta ändå, fast dom gått själva ett bra tag nu.
Nåja. 
Jag trodde att jag skulle orka rida efteråt. Det orkade jag inte. 
Men Stråla har motionerat sig själv ganska bra då jag har åkt fram och tillbaka många gånger för att hämta grejer och har varenda gång kommit i full galopp längst bort i hagen, så hon har även tränat lite hoppning över diken. 
Mycket söt hästapålle 
Å imorgon är det dags att jobba igen. Det ska ändå bli ganska trevligt att komma hemifrån och göra nått annat än bara ligga och glo. Hoppas bara jag kan känna mig lugn för Lilleman. 
 
1 kommentar
Tiger

Så härligt att det går framåt! Jag har varit på nationell uppväxtkonferans (om den psykiska hälsan hos norska barn och ungdomar) i två packade dagar med middag och grejer. Inte kunnat komma in och läsa, men hållit tummarna för kissen och matten.

Ang Mayan så är det lov att drömma och fundera. Det är inte längden i ett djurs liv som är viktigt, utan kvaliteten i de år de får. Mayan har haft tur och kommit till en mycket fin hästmänniska så du ska klappa dig själv på skuldran, minsann! Klappa tant med, haha!

Kramar