Prins Charming

Först och främst måste jag bara säja att eftersom att vi nu har kungahus så är jag väldigt glad att vi har Viktoria och Carl-Philip att representera vårat land. Dom båda verkar vara väldigt fina människor.
Jag, som många andra, gillade verkligen när prinsen var med i Hellenius hörna igår. Lite får man ju också tänka till att dom också är människor precis som vem som helst och att dom (kungafamiljen) till skillnad från andra kändisar faktiskt inte har valt sitt kändiskssap.
Nu tycker jag ju inte att media och folk överlag får bete sig hur som helst bara för att det är kändisar, absolut inte fy fan en del saker som skrivs är bara så vidriga, men en del får dom ändå tåla som gett sig in i det. Men kungafamiljen har aldrig haft något val. Dom kan ju förstås göra som Madde och fly landet, det är säkert väldigt skönt, men ändå så är hon ju för alltid Sveriges prinsessa.
Ja ja, nu drar jag iväg iaf, jag ville bara säja att Prinsen verkar vara en väldigt sympatisk människa och så har han ju blivit så himla stilig också.
 
MVH Tant Linda.
 
Nu ska jag gå och köpa en prenumeration på Svensk Damtidning.
 
 
 
Jag ser alla fyra hästarna på den här bilden, gör ni?
 
Jag och Stråla tog oss en ridtur idag i underbart väder. Det gick dock så där. Jag är lite fundersam. Hon var långtifrån lika fin som hon var sist vi var ut. Först blev jag frustrerad över det och blev lite bändig och forserad och tyckte att "men sist gjorde du inte så här buhu buhu". Sen skärpte jag mig och så tog vi det utfrån dagsformen istället.
Vi fick även ändra riktning på ridturen då det visade sig att frosten gjorde vissa ställen väldigt hala, så vi höll oss på sandstigarna och i skogen runt lilla sandtaget. Där gick vi och lyfte på benen och travade runt och bara försökte få henne att slappna av och jobba och inte gå med sänkt rygg och huvudet upp, bitvis så blev det tvärt om men det kändes ändå aldrig riktigt avslappnat. I slutet började hon iaf frusta ordentligt så kanske vi lyckades lossa nånting.
Det jag då kan försöka analysera från dagen är varför hon kändes så stel, spänd och kort i steget.
Kanske hon kände att det var halt och hårt och spände sig,
Kanske hon hade blivit kall över natten då hon fått gå utan täcke. Det var ju klart och vindstilla men 10 grader kallt. Hon var väldigt stel efteråt då vi skulle stretcha och ville inte röra ryggen.
Kanske det har nått med gallorna att göra.
Kanske hon har stömlat i hagen halkat, snubblat.
Kanske kanske. Ja vad fan vet jag? Inte ett skit.
Jag vet iaf att den planerade tönkörningen imorgon får vi nog ställa in. Jag hade tänkt tömköra på ridbanan över bommar och även kolla lite på galoppen i töm. 
Eller så kanske vi tar och gör det ändå så får jag titta lite på henne från backen också.
Hm.
Hon har även fått täcke på sig igen, inte lämna häst utan täcke igen, trots att vädret är fint.
Kan det bli torsdag nu?
Och kan det bli dags att sko om NU så jag får på brodd. 
 
Annars har det varit en massa hästmys och så tog vi en rejäl skogspromenad jag, Ebba och Skorpan.
 
 
 
0 kommentarer