Onsdag dårå

Jag har trosorna ut å in. Tydligen var jag rätt trött i morse men det är vl bara vända på dom å använda dom en dag til dårå.
 
Har varit på ett nytt jobb idag, gått intro för eventuell anställning. Det kändes riktigt bra. Faktiskt. Mycket bättre än jag trodde. Ska dit på fredag också så får vi väl se sen om personen i fråga vill ha mig eller ej.
Företaget i Boden är jag jättebesviken på, ledsen och besviken och känner mig väldigt undanskuffad och åsidosatt.
Så skit i dom.
 
Bara för att förtydliga så vill jag absolut inte bli av med medryttaren. Ingen av dom. Fina tjejer, världens bästa. Jag blir bara lite så där att jag får ju aldrig rida gny ynk. Fast jag skulle nog inte rida Stråla mer än jag redan gör ändå då jag tycker att det räcker att jag sitter på henne 2 max 3 dagar i veckan. Även om jag just nu känner att jag hade kunnat rida 7 dar i veckan. Det är lite tankevurpor liksom. Jag är så van att ha Mayan att rida också och dessutom till för ett tag sen även Leffe. Konstigt. 
 
Imorgon ska jag iaf få lite svar om Stråla, kanske det inte blir rida henne alls. 
Dessutom så ska Mayan få akupunktur mot fången. Hon har varit lite bättre kan jag tycka, mycket svalare om fötterna och pulsen känns men är svag. Ska ringa kliniken också och höra om en tid för röntgen åt Mayan.
 
 
2 kommentarer
Johanan

Åh vilken underbar text!

Therese

Jag håller tummarna för stråla och Mayan.
Den där engelska texten. Var verkligen amazing!