Nä nu är det färdihaft

Alla hästarna har varit ut med medryttare Sara och hon och Ivan har fixat allt annat så det enda jag behöver göra är att åka och kasta hö på dom i kväll. Konstigt. 
Ganska skönt ändå är så trött, jobb helg och sovit väldigt dåligt. Dessutom så måste jag typ sanera bodan eftersom Lilleman har varit lite kladdig i magen, lyckats få kladdbaj och en jädra massa kattsand att fastna i pälsen på bakbenen och således dragit runt det ganska precis exakt överallt. Golv soffa säng...
Jag tog honom bara med mig och stängde dörren när jag kom hem men jag måste väl snart gå och ta i tu med det. 
 
Morotskakan igår blv jag så besviken på, den smakade inte alls som jag tänkt mig. Det verkar dock som att den gottat till sig över natten och smakar bättre idag. Är mest besviken på krämen ovanpå som mest smakade florsocker. Det var sista gången jag använder Leilas recept. Har bakat nån gång tidigare av henne och det var verkligen inte bra så nu är det färdihaft!
Nä, tacka vettja Arlas recept, dom brukar alltid bli goda.
 
Mysigt att ha hästarna i ligghallen, nu blir det liksom genast trevligare att vara och umgås med dom igen. Gav dom kvällsmaten där inne igår då det var så ruggigt väder. Mycket mys.
 
 
0 kommentarer