Overkligt

Det är en bisarr känsla att gå och vänta på döden. 
Att vänta på den att planera inför. När var hur.
Att vara den som bestämt att någon man älskar ska dö. Att bestämma sig och ändra sig, få panik och ångest och känna att det går inte, det går bara inte. Men när beslutet väl landat och man ringt det samtal som behövs så infann sig en känsla av lugn och frid. En ganska flytande känsla dock då det kommer ångest uppbubblande och tankar av om, tänk om
 
Nu är det mest en luddig overklighet. Då och då kommer insikten om att hon är borta. Borta. Död. Då snurrar det för ögonen och benen viker viker sig. 
Men mest är allt bara luddigt. Och konstigt. 
Med en trötthet bortom denna värld, bara sover. Som att 5 veckors trötthet bara sköljt in. 
 
Jag läser det ni skriver men kan inte riktigt ta in det. Jag ser att jag får sms och samtal men jag klarar inte av att prata med någon som verkligen bryr sig. 
 
6 kommentarer
Sanna

Jag beklagar verkligen sorgen. Det är aldrig ett lätt beslut men det är det ansvaret som kommer med ägandet av djur, tyvärr :( omge dig av dom mjuka hästmularna från Stråla, skorpan, Holly och Leffe. Dom tröstar som inte människor kan.

Lena

Jag vet

Tiger

Ugh. :( Låt det ta tid och låt sorgen komma. Du har gjort ALLT för Mayan och var osjälvisk och modig nog att ta det slutliga beslutet.
Tomheten efteråt. Blanka ark. Lättnad. Sorg. Minnen. Saknad.

Kramar

Malin

Styrke kramar i massor till dig Linda! Beslutet är tungt att ta men lita på dig själv och att det var rätt eftersom du gjorde allt du kunde.

Therese

Förstår att det känns overkligt och konstigt, ni hade ju följt varandra så länge.
Jag vill och önskar att ditt hjärta inte håller någon som helst ånger, för du gjorde verkligen allt för Mayan.
Många hade inte orkat kämpa så länge som ni gjorde.
Jag vet att hon är tacksam för allt du gjorde för henne.
Beklagar min vän!
Kram!❤️

Linnea

Minns såväl känslan, att man likt en bödel ska fatta beslut vem som ska leva och vem som ska dö. Fruktansvärt.

Du har verkligen gjort allt för Mayan. Jag är säker på att hon är dig djupt tacksam för alla möjligheter du gett henne, samt att du även trots svårigheten valde att befria henne från smärta och lidande.

Låt sorgen ta tid! Till en början känns det som att man aldrig ska bli hel igen, allt är mörkt och det är svårt att se en ljusning. men den kommer, så småningom.

Och kom ihåg, man behöver inte svara i telefon, svara på sms eller kommentarer på bloggen. Man orkar inte. Tror inte heller att det något som nån förväntar sig, bara du har vetskapen att vi är många som tänker på dig.

Önskar jag kunde göra något för dig.
Kram ❤