Centrerat

Gud var roligt att läsa att Ann http://borrowedhearts.blogg.se/2014/may/ar-clinic-i-wiggeby.html#comment har lite samma reflektioner som jag angåeende den Centrerade ridningen. Jag är ju tokfrälst, allt är ju så enkelt med CR, du bara gör med din egen kropp så som du vill at hästen ska göra och hästen gör. Simpelt.
 
Jag gillar Camilla massor som ridlärare men hon har inte riktigt samma tänk, liknande men inte samma, det var där det skar sig lite för Stråla i söndags. Jag ser däremt vart "felet" är fast jag kan inte riktigt förklara (där och då var felet att dom glömde att vrida hela kroppen och lägga lite tyngd åt rätt håll). Så därför var det så fint att H fick rida för Eva idag som förklarar så bra och vipps så var det som en dans igen. 
Mera Centrerad ridning till folket!!
 
Det svåra kan ju dock vara att koordinera sin egen kropp och det kan ju vara svårt nog.
 
Jag ska själv rida för Eva på tisdag, grejt! (Och förhoppningsvis för Camilla på söndag. Det är en bra kombo.
 
 
 
Alltså, jag har liksom tappat bort hela våren. Jag har bara stressat och oroat mig hela maj och helt missat att njuta av min favoritmånad. Nyss var det vinter och nu är det sommar(ish).
Men idag har jag verkligen inhalerat alla underbara dofter och njutit av allt grön och vackert och av solen, underbara solen.
Fin dag.
2 kommentarer
Therese

Du har ju som fått mig att bli nyfiken på centrerad ridning och jag gillar det lilla jag har provat med dig och jag ser verkligen framemot att få rida för både Camilla och Eva då jag och Tubbe kommer till dig :)

Johanna

Det är ju kanon med två ridlärare som kompletterar varandra! Jag tänker mer att centrerad ridning är en del av grunden som du & hästen sedan står på oavsett vilket annat håll din ridning tar.