Äntligen lördag

Ja fy fan vad rörigt det blev. Jag har stressat konstant ända sen jag pkte från skellefteå, på tok för sen i väg därifrån och att bara köra så långt är jobbigt för kroppen.
Stannade och tankade i persön plus att bilen började blinka efter olja men när jag skulle betala hade jag visst inga pengar på kontot, skulle börja jobba om en halvtimme och i samma veva fick jag veta att Mayan hoppade på tre ben och att mamma var inlagd.
Total jävla kaos och kris.
På något sätt tog jag mig genom allting men igår brast det rejält då jag vart tvingad att jobba dag fast jag hade behövt sköta om Mayan samt ringa ut veterinär. Och på det så ringer mamma och är ledsen, där hade jag också behövt vara. Bryt! 
Så arg ledsen och besviken på att INGEN annan kunde ställa upp. Så 2 timmars sömn blev det efter att ha jobbat sen kväll, och pysslat om Mayan på natten och tidigt som fan på morgonen. Tack och lov så fick jag tag på en veterinär som skrev ut metacam osett men penicillin ville hon inte skriva osett så jag hoppas Mayan klarar sig utan.
Helvets JÄVLA skit jobb säjer jag bara. AS!
Det har dessutom varit vansinnigt jobbigt på jobbet och på valborg så gick vi runt och sökte majbrasa vilket innebar 90 minuter väldigt rask promenad runt hela stan. Sen dess har jag knappt kunnat stå på fötterna utan att vilja skrika lite.
 
Det var så skönt i går kväll när jag la mig i sängen och glodde på några avsnitt av True Blood. Bara gå in i serien helt och fullt och glömma allt annat ett tag.
 
Mayan blir bättre, hon går jättefint och står bra på benet men det sväller nå enormt på nätterna. Det är tack och lov bara lymfangit, jag var så rädd att det skulle vara något annat då hon hade så ont i början. Jag är så glad att jag hade möjlighet att göra en hage ute på ängen där det är renare, torrare och slätare, så där går hon och Stråla. Gjorde en avlång så dom kan promenera lite. Eller, ja, Stråla galopperar runt som en dåre. Hon måste ju känna sig frisk igen hon.
På nätterna stänger jag in dom i ligghallen så att såret ska få vara helt torrt också, det är j både för och nackdelar med det då benet sväller av at vara mer still men såret behöver få vara torrt också då det är längst ner på ballen får det ju aldrig vara helt fritt.
Först såg det bara ut som ett litet skrubbsår men det verkar vara en ficka, när jag tröck på det imorse så rann det ut en massa var.
 
 
Nu ska jag iaf åka på Lotta träning med Stråla.
0 kommentarer