Åh vad segt

Åh vad jag är ridsugen. Jag vet inte om jag brukar få sån här abstinens men vi hade ju så himla roligt jag och Mayan. Uscha. Lilla gumman. Less som tusan på att promenera är jag också, eftersom vi måste gå samma väg i början varje dag blir det aptrist, om vi iaf hade kunnat gå i skogen. Tur ändå at vi sen kan välja på tre vägar, men hur som blir det enformingt och så samma väg tillbaka.
 
Idag gick vi och gick upp och ner i några diken som var torra och breda så hon skulle få gymnastiksera gamkroppen lite också och Stråla som hade lite träningsvärk från igår hakade på.
 
Imorse hade jag tanken att ringa en annan veterinär men benet var superfint och såret lika så. Så då är det ju dumt att ringa veterinär, lite senare på dan så hade benet svällt något och det kom lite lite var när jag klämde på såret. Alltså vafan?
Läk nu jävla helvetessår!!!
 
Och nu regnar det igen och gör hagen blötare.
 
This is what we wanna do.
 
Imorgon funderar jag på att prova rida Stråla med sadeln. Men jag vet inte om jag vågar. Inte för att jag är rädd för att rida utan för att jag är rädd för att göra henne illa. Gah! Det är ju det där jag måste komma över.
Men vi får väl se hennes dagsform, antingen blir det tömkörning eller en ridtur. Kom igen nu!! 
 
1 kommentar
Ann

Åh prutt :( Hoppas hon kryar snart.