Nämen hoppsan oj då

Nåmen hurra! Dom har skrapat vägarna. Whooop whooop! Så nu kanske det går att motionera häst, dom såg riktigt fina ut nu.
 
Alltså, det kan ju vara så att jag råkade få det här http://www.jacson.se/sv-SE/Hem/Produkt/Schabrak-emblem-turkos-FullAll/583857.aspx schabraket på posten idag. 
Hoppsan.
 
Efter jag hämtat ut paketet och köpt godis som jag inte ens ville ha så for jag på AB Nian hästsporthttp://www.abnianhastsport.com/  på LRK som jag har tänkt länge men det har aldrig blivit av. Och, ja, herregud schabarkorgasm alltså.
Milde tid vilka snygga schabrak dom hade. Tur att dom var svindyra annars hade jag nog fått med mig en bunt hem. Men nu vet jag vart jag köper framtida tävlingsschabrak. Om jag kan välja ett.
Oj så snygg Strålan kommer bli i typ det här
Bilden gör det inte rättvisa för fem öre.
 
Fan vad jobbigt att få så här dyra begär. Jag tror jag måste återgå till skogsmulle stilen, det här dressyrtjaffset gör mig ruinerad. Jag har iaf inga som helst behov av att pynta mig själv ännu, eller hålla på med benlindor.
Fast, jag måste erkänna att tanken for genom mitt huvud att jag kanske skulle haft nått klädesplagg som matchar mitt nya Jackson schabrak. 
 
Solmys i väntan på massören.
 Något lurviga ben där Mayan. Det roliga är att dom ser ut som att dom är toktjocka men det är bara hår, där under är hon jättefin i benen, man får bara gröva ett tag för att känna det. 
 
Gröva?? Gräva.
1 kommentar
Therese

Det där schabraket är ju så snyggt! Turbo har också fått det samt benlindor i samma färg. Han är så stillig i det :) Alltså det turkosa ;)
Skönt att dom har skrapat vägarna för er :)

Svar: Kan tänka mig han är tjusig som är så mörk. Ska bli spännande å se hur Mayan tar sig ut i det men ja har sett andra fuxar i liknande och det har varit fint.Japp, imorgon ska det motioneras häst.
Stjärnstrålar