Jag vill också

Oh du milde tid så trött. Det märks at kroppen inte är helt kry ändå under allt smärtstillande och antibiotika. 
Jag är helt matt och darrig hela jag och halsen gör ont. Det märks att den inte blir glad alls av att prata. Och det har det tydligen blivit för mycket av igår och idag. Jobbigt.
Det har ändå gått riktigt bra att jobba och det är en lugn start med två förmiddagar och sedan två dagars ledig igen. Jag får väl se till å vara tyst på måndag kanske. Hästarna får dock vila, har bara pysslat om dom.
Strålan vilade en del medans jag var där. Det kanske blev för mycket för knät att gå i skogen igår tänkte jag. Eller så har hon blivit kall. Bytte iaf till lite varmare täcken åt både Mayan och Stråla, nu blir det några kalla dagar igen och kanske snö.
 
Var ju och tittade på WE träning igår jag och några till. Hade egentligen tänkt dra med mig häst men dels inte helt kry och dels inte så modig att jag våga köra transport i stormen. Men nästa fredag ska jag släpa med mig Mayan dit, det såg skitkul ut.
Fina kallbloden.
 
Mäster fotografen.
 
Måste åka och köpa mig en kamera så jag slipper telefonkameran jämt. Den är ju toppen i vissa lägen (helt utmärkt för mina behov) ,men iblad blir det bara skitkassa bilder. Bilderna ovan är ju ändå riktigt bra för att vara tagna av en telef inne i ett ridhus kan ju jag tycka, att dom är kassa beror ju mest på handhavandet.
0 kommentarer