Babbel

Jag var visst inte så trött som jag trodde, somnade inte utan låg och glodde på några avsnitt av Criminal Minds. Skönt det med. 
Jag har tidigare i veckan plöjt första säsongen av Sherlock, tack för lånet Ann =), den var riktigt bra men nu måste jag ju se dom andra säsongerna också ju.
En annan serie som jag börjat se är Sleepy Hollow, har bara sett två avnitt men dom har jag gillat.
Och på tal om serienörderi så såg jag idag, tack igen Ann =P, att Ronon Dex kommer till göteborg i slutet på April. Ja Jason Momoa, egentligen då men Stargate Atlantis är en av mina favorit serier. (jag har ganska många såna känner jag, heh.) Han var ju även Kahl Drogo i GoT men han fick inte vara med så länge där.
 
Hubba hubba.
 
En annan av mina absoluta favorit serier ever är NCIS, jag älskar NCIS och alla karaktärerna. Vissa säsonger har varit lite släpiga men säsong 10 var en höjdare, herregud så fint. Som tidigare nämt så grinade jag till precis vartenda avsnitt. Jamen DiNozzo har en fisk som heter Kate. Storböl.
Ja ja. 
Just nu sitter jag och suktar efter Supernatural säsong 8 fast jag har lovat mig själv att jag ska ha köpstopp på serier nu ett tag. Det är allt för lätt att klicka hem från cdon och jag måste spara pengar för att nånsin kunna ha råd med USA och en sadel. 
Så att åka till Göteborg och titta på Ronon kan jag nog bara drömma om.
Jag har även 5 säsonger av True Blood att plöja så det går ingen nöd på mig egentligen men Supernatural är Supernatural. Å det går ju inte att bara klicka hem en nu börjar jag hitta en massa annat också så det är nog bäst att ge sig ut på promenad.
Tjipp!
1 kommentar
Tiger

*OMG OMG* Sherlock blir ju bara bättre, som många serier efter sina första eppisar. De måste liksom finna tonen, haha! Längtar till du sett alla så jag kan länka kul Sherlock-tumblr's till dig att gapskratta till! Meeeen är ju bara en massa spoilers å analyser där nu, så jag väntar till du sett allt!! <3

Åh, Stargate Atlantis vill jag se SÅ gärna! Stargate SG-1 tyckte jag JÄTTEMYCKET om och tänker på fortfarande, trots att det är mååånga år sen jag såg den. Gillar liksom universumet de skapat. :)

Eureka kanske kan vara något för dig? Söt, brainy och easy going-serie, liksom. :)