Mjuk i kroppen

Jaha, idag har jag varit på marknad i Råne, köpte en 5 liters dunk med Näckens Broms Broms så nu ska vi kanske klara oss hela sommaren. Åt Falafel och köpte en säck hundmat åt Ebba på Älvdalens Hundhälsa. 
Ja, det var väl det.
Sen roade jag mig med att åka och titta i Sundom, mysig by och lite minnen sen jag var där på ridläger.
 
Planterat blommor och grejat på. Hittade en loksele i garaget som jag inte ens visste att jag ägde. Inte i speciellt bra skick men jag tänkte att den kanske kunde passa Stråla. Fast jag vet inte om hon ska köras nå mer, eller dra tungt iaf. 
Jag har funderat väldigt mycket på att sälja min flakvagn, har väl bara använt den ett 10 tal gånger och vem vet om och när den nånsin kommer användas igen. Dessutom så behöver jag verkligen pengarna men det tar emot nå rysligt att sälja den...
 
 
Masserade igenom Stråla som kändes riktigt fin i kroppen, lite spänd i ländryggen på båda sidor men mycket mycket mindre än förut, samt lite spänd i rumpan på vänster sida men överlag kändes det så skönt att känna henne så fräch.
Så tog vi en cykeltur mest i skritt bara en kort travbit i en uppförsbacke. Stråla var så loj i början och släpade sig fram. Proppmätt. Hon kvicknade till mer och mer under turen iaf.
Fina tösen.
 
Andra medryttaren Sara har kommit hem igen och varit ut med Mayan en sväng och Ivan har haft ut Leffe.
 
 
0 kommentarer