Minsann

Känner mig faktiskt lite pepp över att åka nu, det har gått i vågor lite. Jag anmälde mig med gläde frivilligt när det först kom på tal i vintras och har peppat personen att verkligen se till att det blir av. Sen har jag sakta men säkert insett hur jäkla jobbigt det kommer bli och droppen kom när vi en dag var ute utan elrullstolen och sköt den vanliga rullen bara i typ 10 minuter. Dan efter kunde jag inte röra armarna utan att det stack knivar i axlarna.
Så 5 dagar med enbart vanliga rullen känns ju lite... eh... Hurfanskadettagå.
Men det värsta är nog ändå att vi kommer jobba i princip dygnet runt men bara få betalt för 10 timmar per dag.
Jävlaskityrkemanvalt. Ingetmanblirrikpådetärdåjävlasäkert.
 
Nå väl, får se till att verkligen gå ifrån emellanåt och jag har haft roligt när jag packat och hittat kläder jag glömt att jag haft, kläder som inte direkt behövs då jag är hos hästarna eller jobbar med vårdgrejjer. 
Så det ska bli lite kul att piffa till sig lite som omväxling.
Nu har jag även färgat håret, för första gången på läääänge och rakat benen så jag ska kunna ha klänning. Ja då minsann. Grävt fram lite smycken och lite smink också.
 
Ja och miljöombyte är alltid bra.
 
Igår ringde dom från förra företaget jag jobbade åt och frågade om jag kunde jobba lite extra i sommar, ja jag har ju ringt och tjatat på dom några gånger men jag blev så glad när dom ringde iaf. Kanske får till några extra pass iaf. 
 
Har varit på hööks rea och köpte ett schabrak, dumt att dom började rean nu när vi ska på Gekås i Ullared på fredag, inte för att jag kommer att kunna dra med mig så mycket hem men nånting kanske man kan fynda.
 
Släppt ut Leffe och Bacon på helbete
 
Det känns skitkonstigt att klockan bara är fyra och jag har hunnit med massor, jag är ju aldrig nånsin vaken kl 8 en ledig dag. Nu vill jag bara sova men planen är att ta godnatt kl 19.
 
Tanken var även att ta Stråla på en ridtur men när jag var där så hade jag ingen lust. Jag har som helt tappat peppen för att rida Strålan. Trist, hoppas den kommer tillbaka. Det beror nog mest på att jag bara blir orolig. 
Vi tog en skrittrunda med cykeln istället och efteråt så ställde hon sig och hängde jättemycket med högerbak. Oroade mig genast för att hon har värk i knät och tyckte hon var lite störd när jag rörde där.
Kanske lika bra att jag inte red. 
Drog på magneterna så nu har hon dom på i hagen. 
 
Jahopp, packa klart nu då å sova sen. 
2 kommentarer
Johanna

Hoppas du får en bra resa!

Jag vet hur det känns att konstant oroa sig....

Therese

Jag hoppas nu allt ska gå bra på din resa, att kroppen inte sviker dig allt för mycket.
Som du skrev se till att vila och pausa så mycket du kan.
Tänk när du kommer hem är det bara en vecka kvar tills jag och Turbo kommer :)

Ha det så bra!
Kram!