Fina tösen

Superfin ridtur på Stråla, det var så mysigt, bara en miljon mygg som skulle in i mina öron som störde friden. (Va fan ska dom in ÖRONEN för?!?)
Jag bara gjorde och hon svarade och fin och mysigt och trevligt och hela faderuttan.
Så kom vi då till galopp biten och hon började med att ruska på sig och skutta lite så jag blev nervös, sen gjorde hon två fattningar så nöjde vi oss så. Dels för att vägen tog slut, det hade jag kunnat önska mer av här, långa vägar så man har lite tid på sig när matten ska hålla på och fjanta sig där uppepå. 
 
Nå mycket nöjd.
 
Dom stora har fått gå ca 3 timmar i gräshagen, nöjda djur. Sen fick alla flytta in i skogshagen mycket nöjda ponnyer ty även där fanns lite gräs. Tur dom stora hjälper äta upp så det är nog slut redan ikväll.
 
Det blir fint för vinter hagen att få vila lite nu sen måste jag försöka finna ut hur jag ska få den att inte vara så vidrig åt hösten. Fylla upp med sand kanske?
 
Imorgon blir det att rida Mayan för Camilla.
2 kommentarer
Marie

Så skönt att hon känns bra! Håller dock med om att blodsugarna stör nu. Då bor vi ändå öppet och blåsigt så vi klarar oss ändå bra men nog farao är man less knotten redan efter två dagar :p

Linnea

Ja, myggen är sinnessjuka och har ju exploderat i antal! Gah! Sjukt.
Härligt att Stråla är på G, det glädjer mig!