Ominomnomnom

En av dagarna när vi faktiskt fick några timmar ledigt, 3 den dagen, så gick vi ut och åt tillsammans jag och S som jag jobbade med under resan. Vi hamnade på Jensens och åt en supergottig trerätters
Räkorna var fantastiskt goda och brödet var gott det med.
Det blev en miss i beställningen så vi fick både råstekt potatis och potatisgratäng. Grtängen var gudomligt god. Sen var dom även riktigt generösa med drickan som var enorm och det blev tom över, jag brukar alltid annars velat ha mer dricka.
 
Min efterätt.
Det var den godaste efterätt jag nånsin ätit, chokladkakan var to die for och mjukglassen var gudomlig och ihop blev det symfoni i munnen.
Ha ha, gud vad tanten som satt brevid oss stirrade när jag var helt exalterad över maten och fotade och hade mig. Jamenvadå, jag kommer inte ut så ofta.
Likaså affärsmannen jag satt brevid i planet mellan Stockholm och Göteborg, han satt och fnissade åt mig när jag var förundrad över molnen och pep när planet guppade.
 
Fanders vad jag skulle vara fet om jag bodde i nån storstad, utbudet av rolig intressant och yummy mat som jag hade velat prova är ju enormt. För att inte tala om allt överdådigt fika och yoghurtbarer osv osv osv. 
Mein gott!!
1 kommentar
Johanna

Ser gott ut!