En jävla rubrik här då

Åh fy fan... Lilleman höll på att skrämma livet ur mig nyss. Låg under sängen, som han mest har gjort dessa dagar, det började vara dags för medcinen och jag ropade på honom, tillslut började det röra sig där under och han svarade och slutae med at yla olyckligt. Drog fram honom och han var blodig i rumpan, mycket upprörd och andades väldigt häftigt. 
Tryckte i honom medicinen och satt och klappade honom tills den började verka så han äntligen slappnade av och började spinna till slut.
Det visade sig att han kissat under sängen, en stor blodig pöl med kiss där under och fann en klump med levrat blod i pälsen.
Pratade med veterinären tidigare idag och han sa att det kan blöda ett tag eftersom han fått en rejäl smäll över buken men att om det inte slutat blöda till på måndag så ska vi komma in och ultraljuda. Det är ju inte så onstigt kanske men läskigt. Och det är klart att det gör ont så in i helvete när medicinen gått ur kroppen. Efter en sån smäll som han vart med om. Men matten får ont i hjärtat.
Det var då tur att medicinen hjälpte iaf, anars hade jag åkt in nu.
Nu ligger han i sängen bervid Ebba och sover lungt. 
Det oroar mig att han äter lite dålig och så detta blödande. 
Usch, mattes fina lillhjärta.
=,(
 
Usch usch.
 
Nåväl....
 
Varit å fikat på stan idag.
Bla.
 
Sen har vi ridit på en upptäcksfärd i skogen. Jättemysigt om det inte vore för alla mygg som surrat i öronen.
 
Strålan var väldigt trevlig och väldigt pigg. Rysligt irriterad på myggen också. 
 
 
 
Stackars stackars Lilleman =(
 
 
 
2 kommentarer
Ann

Ååååh lilla fluffplutten :(

Johanna

Usch då, hoppas han kryar på sig!