Tokhund

Känns som att jag skulle behöva skriva om veterinärbesöket men jag känner mig som tom. Hur som helst så känns det som att det kan bli bättre iaf. Men, tja jag vet inte.
 
Stråla fick iaf kiro behandling och det var mycket skit som satt där. Sen gick vi på promenad jag Stråla, Leffe och Ebba.
 
Ebba har varit tokbusig idag
Det är ju inget ovanligt ifs =)
 
Det har varit superhärligt väder idag, kändes nästan som vår, runt 1 plus, och på det så är det ljust ända till halv fem nu. Hur härligt som helst. Enda nackdelen var att det packa så jäkla mycket snö under fötterna.
Det är ju inte bra för nån häst och kanske speciellt inte för hästar med lite problem som behöver hjälp att slappna av i kroppen. Så som mina.
 
Körde Mayan en sväng med Skorpan i snöre. Tyvärr så syntes det på Mayan att hon gick och spände sig hela tiden för snön som fastnade under fötterna, halkade till lite då och då. Det gick lättare att trava än att skritta faktiskt så dom fick springa på en del.
Skorpan var HELT galen. Ponnydåre. Hon börjar vara igång nu igen men det var länge sen hon fick springa ordentligt så idag tog hon tillfället i akt kan man lungt säja.
På slutet snörpte det dock ihop lite för henne. inte konstigt som hon for fram och i värmen med mammutälsen där.
 
Jag chockade Mayan och klädde av henne naken
I några timmar. Skönt och lufta sig lite.
 
 
2 kommentarer
Vilja

Nåååh, så söt Mayan är!

Lena

B har också varit utan täcke idag, men han kändes KALL över ryggen nu när jag tog in honom....han var inte ens varm på "det varma stället" på ryggen(??)